Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit Experience ingår partnerskap med Avinor

Nu står det klart att Norges största flygplatsägare Avinor väljer Knowit Experience som ny partner. Experience kommer stötta Avinor med bland annat reklambyråtjänster och vara en strategisk partner kopplat till varumärkesrådgivning.

I det treåriga partnerskapet, som inleds vid nyår, blir Knowit Experience nu Avinors strategiska partner där vi kommer bidra med kreativa koncept och outlets för att bygga och stärka Avinors varumärke, samt driva deras försäljningsaktiviteter. Avtalet omfattar även B2B-marknadsföring till flygbolag och marknadsföringsaktiviteter på internationell nivå.

– Det är fantastiskt att få detta förtroende från Avinor, en kund vi känner väl från tidigare samarbeten. Vi ser fram emot att hjälpa till att binda samman Norge med världen, säger Anders Aunbu, strategirådgivare och kundansvarig på Knowit Experience.

Det har varit hög konkurrens där flera byråer har imponerat, men Knowit Experience stod slutligen som vinnare.

– Knowits erbjudande är det starkaste erbjudandet. De har visat att de har hög och relevant kompetens inom alla områden vi arbetar inom, med god förståelse för Avinors utmaningar. De har också satt ihop ett bra team för att serva Avinors avdelningar och flygplatser. Vi ser fram emot att starta samarbetet och ge oss i kast med uppgifter och utmaningar tillsammans, säger Cathrine Framholt, marknads- och kommunikationschef på Avinor.

Fredrik Ekerhovd, vd Knowit Experience i Norden, menar att kombinationen av starka kreatörer och professionell bredd är viktiga faktorer för att företaget ska vinna Avinorkontraktet.

– Förutom kommunikation, kommer i framtiden erfarenhet av digital tjänsteutveckling och innovation att vara helt avgörande. Kundupplevelsen är central och tjänsteutveckling blir central för organisationer som Avinor. Aktörer som fokuserar på att omsätta kundupplevelse och tjänsteutveckling till genomtänkt kommunikation och varumärkeskoncept vinner, säger Fredrik.

Christina Johansson

Head of Communications