Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit Experience blir Skatteverkets kreativa partner

Nu står det klart – Knowits affärsområde Experience vann upphandlingen och blir Skatteverkets nya kreativa, digital byrå. Experience kommer framöver stötta Skatteverket i den digitala kundupplevelsen med bland annat idéutveckling, strategisk planering, kreativ digital produktion och analys.

I det fyraåriga partnerskapet, som börjar gälla 1 januari 2023, får Experience förtroendet att utveckla och förbättra Skatteverkets digitala plattformar, samt ta fram användarvänliga digitala gränssnitt för Skatteverkets användare. Tillgänglighet och användarvänlighet är två områden som kommer genomsyra hela leveransen – fokusområden som Experience har lång erfarenhet inom.

– Det är fantastiskt att få detta förtroende från Skatteverket. Med den breda erfarenhet och kunskap vi har inom hela den digitala kundupplevelsen, ser vi mycket fram emot att tillsammans utveckla och förbättra Skatteverkets digitala plattformar och bidra till framtidens digitala samhällstjänster med allt vad det innebär. Ett viktigt och roligt arbete vi nu har framför oss där tillgänglighet är något vi kommer att prioritera högt, säger Urban Nyblom, Head of Business Knowit Experience, Stockholm.

Inom ramen för upphandlingen finns även möjlighet för Kronofogdemyndigheten, Valmyndigheten, Skatterättsnämnden och Forskarskattenämnden att nyttja avtalet för att utveckla deras digitala tjänster.

Christina Johansson

Head of Communications