Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit blir Main Partner med HETCH

Nu står det klart att Knowit i Helsingborg blir ny Main Partner till HETCH, ett tech-community för startups, scaleups och innovationsbolag. Sedan Knowits etablering i Helsingborg 2021, har vi blivit 15 anställda och landat ett flertal nya kunder i staden. Flytten till stadens innovationsdistrikt och samarbetet med HETCH har etablerat Knowit precis där vi vill vara – i händelsernas centrum.

Innovationsdistriktet börjar nu blomma ut och pulsera av innovationskraft och mycket spännande är på gång. Fler och fler företag flyttar in i området, bland annat Helsingborgs Stads innovationsenhet.

– Att vi lierar oss med HETCH känns spännande och logiskt för oss på Knowit. Communityt står för precis det vi tycker är spännande med att verka i Helsingborg. Vi ser fram emot att hjälpa bolagen inom HETCH med kompetens från hela Knowits erbjudande, och hoppas på att i nära samarbete se många globala succéer växa fram ur HETCH. Det är stimulerande att få vara med i detta fantastiska sammanhang, säger Christian Rydström, VD för Knowit Helsingborg AB.

– Fantastiskt kul att få med Knowit på resan vilket skapar ännu bättre förutsättningar för våra startups och aktörer som verkar inom HETCH. Knowit är en stark spelare som har ett enormt nätverk av kompetens både regionalt och nationellt. Vi ser fram emot vårt samarbete och tillsammans skapar vi en ännu starkare region, säger David Nilsson Sträng, VD och grundare av HETCH.

Om HETCH

HETCH är en ideell organisation och en tech-community för startups, scale-ups och innovativa tech-team. Vi skapar den mest inspirerande miljön och aktiviteterna för människor som vill lösa problem och växa. Du hittar HETCH på ett optimalt centralt läge i Helsingborg som är en av de mest innovativa och entreprenöriella städerna i Europa. För mer information, https://www.hetch.se/about-us.