Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Granitor väljer Knowit Experience som ny digitalbyråpartner

ICKE REGULATORISKA

Granitor-gruppen erbjuder samhällsutvecklande lösningar inom entreprenad, fastighetsutveckling och tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Bolaget genomförde under slutet av 2022 en pitch för att hitta en ny digital partner för sin fortsatta digitala transformation. En samstämmig kultur och vision bidrog till att Knowit Experience vann upphandlingen.

Bild från Granitor.

Granitor utvecklar samhälle och industri tillsammans med kunder och partners. Samarbetet med Knowit Experience ska utmynna i digitala lösningar som bidrar till att bygga samman Granitors långsiktiga tekniska lösningar och samtidigt effektivisera bolagens gemensamma utveckling.

Redan från första mötet kändes det som att det här är ett samarbete som kan bli utvecklande för båda parter. Experience var nyfikna och ställde frågor på ett sätt som hjälpte oss att se oss själva i ett annat ljus. Det har varit lärorikt och nyttigt, och en bra start på ett långsiktigt partnerskap, säger Åsa Asp, ansvarig för digital kommunikation på Granitor-gruppen.

Uppdraget kommer att engagera ett krossfunktionellt team som ska säkerställa att de investeringar som görs i digitala verktyg och plattfomar är långsiktiga lösningar som kan återanvändas i så stor utsträckning som möjligt, utan att tumma på kvaliteten. Knowit Experience kommer även att stötta Granitor med data- och insiktsdrivna projekt inom nyutveckling, SEO, UX, konceptarbete, marknadsföring och tillgänglighet.

– När två bolag med bred kunskap, stark vilja och höga ambitioner samarbetar kommer vi ganska snabbt att skapa lösningar som gör skillnad. Vi ser mycket fram emot att driva projekt med såväl tekniskt djup som kreativ höjd tillsammans med teamet på Granitor, säger Stephanie Svärdström, kundansvarig på Knowit Experience.

– Vi är stolta över att ha tagit hem uppdraget att stötta Granitor-gruppen på den fortsatta digitala resan. Vår ambition är att samarbetet ska leda till både konkret affärssnytta för Granitor, men också bidra till att utveckla ett hållbart och bättre samhälle, en vision som båda våra företag har gemensamt, säger Pernilla Vinneby, vd Knowit Experience Stockholm.