Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Förvärvet klart – nu skapar vi tillsammans de bästa kundupplevelserna

I slutet av november godkände den norska konkurrensmyndigheten förvärvet av Creuna och från 1 december är vi nu ett och samma bolag. Vi är glada över att kunna välkomna våra nya medarbetare ombord och ser fram emot att tillsammans skapa de bästa kundupplevelserna.

22 oktober meddelades det att Knowit skulle förvärva Creuna. Förvärvet innebar att Knowit Experience går från att vara cirka 600 medarbetare till att nu bli totalt 900 medarbetare i Norden. Till följd av norsk lagstiftning har förvärvet inte blivit godkänt förrän norska konkurrensmyndigheten behandlat och godkänt uppköpet.

– Just nu är vi i full gång med att samordna processer och få våra nya kollegor på plats och känna sig välkomna. Vi är förväntansfulla och glada över att nu tillsammans skapa möjligheterna för att vara den mest kompletta och datadrivna kundupplevelsebyrån i Norden, säger Måns Hjertstrand, vd Knowit Experience i Göteborg.

När Knowit Experience erbjudande inom kundupplevelser nu förenas med Creuna kommer våra kunder att få tillgång till en av landets mest kompletta och framgångsrika byråer inom digitala upplevelser.

– Nu kommer vi kunna leverera ännu mer kreativa och kundfokuserade användarupplevelser, vi får en större kapacitet och flexibilitet inom teknologisk utveckling. Vi stärker oss med fler kompetenta kollegor som bidrar till att våra kundprojekt blir ännu mer robusta, säger Måns.

Både Knowit och Creuna är byråer med kundupplevelse som kärnleverans. Vi har överlappande men också kompletterande expertis och kommer att försvara vår position som Sveriges mest kompletta byrå för kundupplevelse efter sammanslagningen.

Läs mer om bakgrunden till förvärvet på Knowits hemsida.

Christina Johansson

Head of Communications