Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Förlängt ramavtal med norska skattemyndigheten

Knowit har fått fortsatt förtroende och förlängt uppdrag att leverera systemutveckling, design, arkitektur och tjänster inom ytterligare tio områden till den norska skattemyndigheten. Förlängningen är på fyra år och sträcker sig till 2025.

I början av juli stod det klart att Knowit får förlängt uppdrag att leverera tjänster inom digital utveckling till den norska skattemyndigheten Skatteetaten i ytterligare fyra år. Detta efter att myndigheten meddelat vilka aktörer som kommer att tilldelas ett ramavtal under den kommande fyraårsperioden.

­– Vi är otroligt glada över det fortsatta förtroendet att arbeta tillsammans med skattemyndigheten. Samarbetet sträcker sig tillbaka flera år, och avtalet är viktigt för oss – inte minst för att våra medarbetare trivs hos kunden och med att arbeta med något så samhällsviktigt, säger Snorre Finanger som är avtalsansvarig hos Knowit.

Enligt de nya ramavtalen ska Knowit, tillsammans med ett antal underleverantörer, leverera tjänster inom 13 olika områden.

– Skatteetaten är vår största kund i Norge, där närmare 100 av våra konsulter bidrar med sin kompetens och erfarenhet i uppdrag. Det känns extra roligt att vi har en tvärvetenskaplig bredd i vår leverans, med alltifrån systemutveckling och design till rådgivning och automatisering av processer. På många sätt speglar det hela Knowits erbjudande.

Upplägget med flera underleverantörer tror Snorre Finanger är fördelaktigt. Han fortsätter:

– Sedan tidigare har vi goda erfarenheter av att arbeta i större konstellationer, eller allianser om man så vill, hos större kunder. Skatteetaten är en av dem. Kombinationen av olika specialistkompetenser där människor och kompetens står i centrum gör att kunden kan känna sig trygg med att den får stöttning av den bäst lämpade konsulten eller teamet.

Läs mer om vårt erbjudande på knowit.se och knowit.no.

Christina Johansson

Head of Communications