Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Ambulanssjukvården i Region Stockholm har tecknat ramavtal med Knowit

ICKE REGULATORISKA

AISAB, Ambulanssjukvården i Region Stockholm, har tecknat avtalet ”Ramavtal för digitala kommunikationsplattformar” med Knowit. Med avtalet avser AISAB att lyfta sin digitala närvaro, främja organisationens tillväxt, öka tillgängligheten både internt och externt samt implementera smarta digitala verktyg för medarbetare och övriga användare.

Ramavtalet omfattar bland annat en ny externwebb med en uppdaterad varumärkesprofil. I uppdraget ingår också att utreda behoven kring digitala samarbetsytor för de som arbetar inom AISAB. Avtalet löper 2 år med option på ytterligare 2 år.

- Det är oerhört spännande att få vara med på AISAB:s digitaliseringsresa. Akutvård är en viktig funktion i samhället, och genom vår insats hoppas vi kunna bidra med digitala stöd till ambulanssjukvården i Region Stockholm som hjälper och förenklar arbetet, säger Sebastian Vidovic, affärsansvarig för uppdrag inom Region Stockholm på Knowit Experience.

Knowit Experience är ansvariga för leveransen till AISAB. Knowit Experience är en av Nordens största digitalbyråer och har idag drygt 600 specialister inom webb, data analytics, e-commerce, design och kommunikation. Knowit Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar med lösningar för att utveckla och förstärka interaktionen med kundens kund.

Christina Johansson

Head of Communications