Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Almedalsveckan 2022 – jämställdhet, mångfald och inkludering i fokus

Under Almedalsveckan den 4-6 juli deltog vi som stolta partners till Techarenan. Dagarna erbjöd inspirerande diskussioner och flera intressanta lärdomar att ta med hem.

Knowit deltog i två paneldebatter med Techarenan och en med TechSverige, samtliga berörde jämställdhet, mångfald och inkludering. Vi delade dels hur vi arbetar på Knowit och hur vi tagit oss dit vi är idag. Vår främsta rekommendation för att öka inkluderingen på arbetsplatsen och skapa förutsättningar för mångfald såväl som jämställdhet är att ta hjälp från experter, syna organisationens behov och göra det till en strategisk fråga. Det är en framgångsfaktor för kultur såväl som affär att skapa en arbetsplats där alla medarbetares potential tas till vara på.

Ta del av fler rekommendationer och inspirerande samtal i Techarenans inspelade material från dagarna.

Nedan kan du se en paneldebatt om jämställdhet och mångfald tillsammans med Per Wallentin, vd Knowit, Katarina Berg, HR-chef Spotify, Maija Inkala, talesperson Allbright, och Cilla Benkö, vd Sveriges Radio.

https://techarenan.se/en/techarenan-bright-2022/jamstalldhet-och-mangfald-nyckeln-till-framgang/

Nedan kan du se Helena Tronner, förändringsledare på Knowit, moderera ett samtal med Diana Mosa och Gabriella Olofsson, från Changers Hub om inkludering som en förutsättning för mångfald

https://techarenan.se/en/techarenan-bright-2022/ingen-mangfald-utan-inkludering/

Vi tackar alla parter för ett gott samarbete under Almedalsveckan!

Christina Johansson

Head of Communications