Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Välkommen till Knowit i Trollhättan

I hjärtat av Trollhättan, intill Klaffbron, hittar du oss i lokaler med en blandning av gammaldags charm och modern design. Vi är stolta över att ha förvandlat en av stadens vackraste byggnader till en inspirerande plats för kreativitet och innovation. I ljusa, öppna arbetsutrymmen och bland bevarade arkitektoniska detaljer arbetar våra mjukvaruutvecklingsteam med spännande innovationer.

""

Kontoret i Trollhättan är inte så stort, men vi är ett sammansvetsat team på ungefär 25 mjukvaruutvecklare som varje dag arbetar för att skapa morgondagens teknik.  

Vi designar, utvecklar, driver och underhåller komplexa lösningar som sträcker sig från samarbeten med spännande startups till etablerade drakar inom fordonsindustrin, transportindustrin, automation och energiindustrin – vilket ger goda förutsättningar för oss att jobba med inspirerande teknik. 

Vi värdesätter våra relationer och att ha roligt tillsammans är en viktig nyckel för att nå framgång. Därför anordnar vi ofta bland annat yoga-sessioner, spelar padel ihop, och tar lunchpromenader tillsammans.

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.