Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Välkommen till Knowit i Karlstad

På Tullhusgatan 1B hittar du vårt kontor i Karlstad. Här är vi ungefär 25 konsulter med en bred leverans inom olika områden. Vi hjälper våra kunder inom design och tech där vi utvecklar samt förvaltar digitala plattformar. I vår tekniska leverans finns bland annat .NET, Java och .PHP. Våra experter stöttar även kunder inom informationsstyrning och systemutveckling.

Karlstad-kontoret har ett fantastiskt läge i Inre hamn där utsikten är alldeles något speciellt – samtidigt som det är nära gångavstånd till city, kollektivtrafik och trevliga restauranger. Det är trevligt att flera It-företag finns i byggnaden, vilket gör att du verkligen känner tech- pulsen när du kliver in igenom porten.

Vi som jobbar här, jobbar med design och tech där vi utvecklar och förvaltar digitala plattformar. I vår tekniska leverans finns bland annat .NET, Java och .PHP. Samtidigt som vi har experter inom informationsstyrning och systemutveckling.

Kul att veta om vårt kontor i Karlstad: 

  • Våra mötesrum är döpta efter destinationer dit våra tidigare konferensresor gått. 
  • Vi är mycket stolta över vårt egenutvecklade arkivredovisningssystem Klara som används av cirka 150 kunder, främst kommuner och myndigheter.
  • Vi har en stor bredd av kunder och leveranser – lilla bolaget med stora muskler – hos oss är det mesta möjligt och vi teamar ofta upp med andra Knowit-bolag i våra uppdrag.

Vill du utvecklas i ett litet bolag men ändå känna att du har obegränsade möjligheter till kunskap så är du välkommen till Knowit Karlstad!

Bolag 

Följande Knowit-bolag är verksamma på detta kontor.