Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Konferens Testit

Testit är en av de största konferenserna för test i Sverige. Konferensen samlar årligen olika kompetenser inom testområdet för att under en dag dela kunskap, idéer och inspiration. En konferens för testare av testare!

Föredrag på konferensen Testit

Inspirerande presentationer och kunskap med spets

Konferensen hålls i Malmö och dagen bjuder på presentationer, workshops och sessioner inom test med några av de bästa lokala och internationella talarna i branschen. Med tre spår och ett noggrant urval av tema, ämnen och talare strävar vi efter att erbjuda intressanta, inspirerande och pedagogiska sessioner för testare med olika specialiseringar och kunskapsnivåer.

Några sessioner har alltid ett bredare fokus, till exempel it och närliggande områden, vilket skapar utrymme även för utvecklare och projektledare att följa med och delta under konferensen.

Nätverka med kollegor inom test

Vårt mål är att göra konferensen till en givande samlingspunkt där vi inte bara lär av våra talare utan även av varandra. Det finns gott om möjlighet att mingla och ha roligt tillsammans mellan presentationer och workshops med spel, tävlingar och mycket mer.

Konferensen avslutas med en stor öppen session med underhållning men är främst ett bra tillfälle att fortsätta nätverka och dela idéer och kunskap med andra deltagare och talare.

Föreläsare på Testit konferensen
Deltagare på konferensen Testit

Deltagarna styr innehåll och tema

Konferensen är helt baserad på deltagarnas feedback och vi lyssnar noggrant på synpunkter och fångar upp trender när vi sätter temat för varje konferens. Vår ambition är att varje år förbättra och förändra innehållet för att hela tiden kunna erbjuda det bästa till deltagare och talare som tar del av denna fantastiska dag och nätverk.

Visionen är att konferensen ska vara både en lärande och inspirerande plats där deltagare och presentatörer kan dela idéer och utvecklas tillsammans. Allt på bara en dag! 


Anmäl dig till Testit 2024

En konferens för testare av testare! Konferensen samlar årligen olika kompetenser inom testområdet för att under en dag dela kunskap, idéer och inspiration. Tisdagen den 17 september 2024 i Malmö.  

Anmäl dig till Testit 2024 här

Testit 2023

På Testit 2023 fick vi höra massor av inspirerande berättelser i enlighet med årets Storytellers-tema, och vi tog in lite extra storytelling genom att låta en illustratör avbilda några av sessionerna.

Huib Schoots höll ett fantastiskt keynote-föredrag om testrapportering och berättandets konst, Elin Perttu var värd för en kreativ och djupgående ledarskaps-workshop, Ulla-Karin Barrett gav oss en episk inblick på det förflutna, nuet och framtiden på temat digital inklusivitet och Indranil Sinha gav en bra demo på två framgångsrika automationsprojekt från hans företag. Och vi tror inte att vi någonsin har relaterat, eller skrattat så mycket som vi gjorde under Anssi Lehteläs föredrag Try not to laugh – a tester's fail compilation.

Allt detta, och mycket mer från våra talare och deltagare, gjorde Testit 2023 till en fantastisk dag!

Läs mer om tidigare konferenser här


Kontakta oss

Kontakta oss gärna på testit@knowit.se med synpunkter, förslag, frågor eller annat!