Knowit förvärvar digitaliseringskonsulten Invativa

Publicerad 11 dec 2019 Invativas VD Johan Kohlström

Invativa är ett konsultbolag med specialister inom digital affärs- och tjänsteutveckling. Bolaget har ca 25 konsulter främst baserade i Göteborg, med filialer i Östersund och Sundsvall.

Genom förvärvet av Invativa stärker Knowit ytterligare sitt erbjudande inom datadriven digital affärsutveckling och kompletterar det befintliga erbjudandet inom systemutveckling.

- Vi är glada över att få hälsa Invativa välkomna in i Knowits nätverk och ser fram emot att tillsammans kunna bli ännu spetsigare på att utveckla lönsamma digitala affärer ute hos våra kunder. Invativa tillför kompetens och ett nytänkande som ger Knowit möjligheter att växa med nya spännande kunduppdrag, säger Åsa Holmberg, affärsområdeschef Knowit Solutions.

Invativa blir en del av Knowits affärsområde Solutions med cirka 1400 medarbetare i Norden. Solutions hjälper företag inom privat och offentlig sektor att förverkliga visioner med stöd av den senaste tekniken.

- Invativas styrka är att skapa digitala tjänster som särskiljer sig från konkurrenter och stärker affären. Vi jobbar i team där våra specialister samarbetar nära kunden för att utveckla lönsamma digitala produkter. Vi ser fram emot att bli en del av Knowit som har ett starkt varumärke och ett bredare erbjudande. Att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med Knowit, som delar vår kultur och våra värderingar, känns mycket stimulerande, säger Johan Kohlström, VD på Invativa.

Läs mer om Invativa här.

Vårt erbjudande inom digitala affärer

Vill du minska på kostnaderna och öka lönsamheten? Låt oss hjälpa er att nå era mål och utveckla en stark och lönsam digital affär. Läs mer här!

Vill du veta mer?
Christina Johansson
Head of Communications
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen