Todej är en digital hjälpreda

Todej är en digital hjälpreda där du kan planera både återkommande och enstaka aktiviteter.

När du skapar aktiviteter bedömer du om aktiviteten är givande eller krävande, Todej ger dig då en överblick på hur du planerat din energi för att möjliggöra balans i planeringen.

Aktiviteter kan enkelt kompletteras med checklistor och delmoment för att skapa struktur. Bilder eller videofilmer kan också läggas till. När det är dags att utföra aktiviteten kommer en påminnelse i appen och då kan moment bockas av efterhand som de utförts. När en aktivitet är slutförd har du möjlighet att bedöma hur du upplevde aktiviteten, detta kan sedan användas som stöd vid nästa planering.

Hur köper man Todej?

Todej är gratis att ladda och använda från Appstore och Google play.

Under 2022 lanseras webbversion av Todej som gör att din planering kan delas med valfri person med konto. Att skapa konto kommer vara gratis för de första 2000 användarna. 

Mer om Todej

 

Mer energi med Todej

Varje dag när man öppnar appen får man frågan Hur du känner dig idag? En dag när orken är lite lägre hjälper Todej dig att göra det viktigaste. Todej hjälper dig att planera in aktiviteter beroende på hur man känner sig.

Lätt att skilja på aktiviteter

Varje aktivitet i Todej tillhör en kategori, det är enkelt att få en översikt på hem och hushåll, motion och socialt umgänge. En balans mellan aktiviteter som både är givande och krävande gör det lättare att klara vardagen.

todej-2-800x438.jpg

Mina särskilda kontakter på ett särskilt ställe

I Todej kan du lägga in kontaktpersoner när du vill ha hjälp med något. Det kan vara vänner, familj eller särskilda kontaktpersoner.

Ställ in efter egna behov

Todej är personaliserat så du kan anpassa poängsystem, notiser och sovtid så det passar dina behov.

Din digitala coach i vardagen

Todej provar du genom att ladda ner där appar finns. Todej är gratis i 30 dagar, därefter behövs en licensnyckel. Licensnyckel kan du i nuläget få från din kommun om de har avtalat med Knowit.

Utvecklat av experter

Todej är utvecklat i samarbete mellan Knowit och Skellefteå kommun. En särskild testgrupp har gett feedback och kunnat påverka hela applikationens utformning för att den på bästa sätt ska kunna underlätta för personer även med kognitiv funktionsnedsättning.

Kontakta oss för mer information
Johan Persbeck
Business Unit Leader
Till toppen