People discussing around table

Introduktion till DevOps

Välkommen till en lärorik heldagsutbildning där du kommer att få en introduktion till metodiken DevOps och dess principer, men även rekommendationer för hur ett team bör se ut. Under dagen kommer du även att få stifta bekantskap med Docker, Kubernetes och Jenkins, vilka är verktyg som används av ett DevOps-team.

Utbildningen riktar sig till dig som vill ha övergripande förståelse för DevOps oavsett om du är inköpare, utvecklare eller jobbar i drift, support eller förvaltning.          

People having a lesson

DevOps DASA

DevOps Fundamentals är utgångspunkten för alla som är involverade i ett agilt team eller ett DevOps team. Med DevOps skapas förbättrade arbetsflöden och snabbare distribution. För att nå dit behöver alla medlemmar i teamet ha en förståelse för DevOps.

Kursen kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att bygga ett DevOps-team, förstå de principer som ligger bakom DevOps och den terminologi som används. Med hjälp av verkliga fallstudier, gruppdiskussioner, exempel och övningar kommer du att få en bra förståelse för DevOps.

Man taking notes in front of computer

Orkestrering i Docker

"Build, Ship and Run any App, Anywhere" är Dockers slogan. Ingen teknik har blivit så hypad på senare tid som Docker och deras containers. Med Dockers container kan du enkelt och bekymmersfritt skicka applikationer mellan olika miljöer och infrastukturer.

I denna kurs får du lära dig hur Docker är uppbyggt, bygga egna containers och arbeta med orkestrering av containers. Efter kursen kommer du att ha de kunskaper som krävs för att implementera Docker i din egen miljö eller i en molntjänst.

Vill du veta mer?

Vi erbjuder ett stort antal utbildningar. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om dessa. Vi kan även hjälpa dig med att skräddarsy utbildningar helt efter dina behov om du inte hittar just den utbildning du söker.

Kontakta oss
Christer Olsson
Ansvarig för erbjudande
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen