workshop post it notes

Vi har stor erfarenhet av att anpassa teorier och processer för kravanalys åt företag i en mängd olika branscher. Vi vet att företag är unika, men vi vet också att det samtidigt finns utmaningar som är gemensamma för alla företag, oavsett bransch. 

Vår diagnos börjar med en ordentlig nulägesanalys av företagets produktutvecklingsprocess, med fokus på kravanalys. Detta är oerhört viktigt för att kunna göra förbättringar. Om man inte vet var man är idag är det väldigt svårt att veta hur man ska bli bättre. Vi går igenom projektdokumentation, genomför intervjuer och analyserar verksamheten. 

Plant with root

Resultatet tar vi med oss till en av våra referensgrupper, bestående av minst fyra konsulter med erfarenhet från flera olika branscher. Det gör att vi kan komma med förbättringsförslag och idéer från en rad olika infallsvinklar. En perfekt benchmarking, helt enkelt. 

Vi presenterar sedan nulägesanalysen som en rapport, tillsammans med ett antal förbättringsförslag. Meningen är att dessa förbättringsförslag ska kunna drivas igenom utan att göra stora processförändringar och även utan vår hjälp. Vi menar att kravanalys blir riktigt effektivt först när företagen själva förstår hur viktigt det är och vad som bör göras, istället för att hela tiden ha kravanalyskonsulter på plats. Givetvis hjälper vi dock gärna till om det behövs. 

Kontakta oss
Hanna Wasmuth
Ansvarig för kravanalys
Kontakta mig
Kontakta mig

Ta del av vårt nyhetsbrev!

Vi skickar kontinuerligt ut ett nyhetsbrev med information och inspiration inom kravanalys. Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vårt nyhetsbrev att landa i din inkorg.

Till toppen