Verksamhetsutveckling

Framåt och uppåt är den enda vägen för företag och organisationer som vill vara relevanta! Vi stödjer chefer och ledare att hitta rätt i det som händer nu.

Den digitala transformationen leder till att många vill ha hjälp med att tydliggöra riktningen för företaget. Har ni en tydlig vision och målbild för er organisation? Finns det en strategi för företagets affärsutveckling?

Vi kan hjälpa till i förändringsresan och tillhandahålla lösningar för det som är relevant för er. Våra konsulter har olika bakgrunder och i teamet finns lång samlad erfarenhet och bred kompetens inom verksamhetsutveckling.

Etablering och förvaltning

En stabil IT-leverans som går att lita på och som dessutom hänger med i den takt som verksamheten utvecklas är alla organisationers mål. Ska er verksamhet ha en förvaltning som håller högsta nivå börjar det hos er själva. En lyckad IT–leverans kräver skickliga beställare.

Vi är ert stöd i förvaltningen både med åtagandeuppdrag och konsultuppdrag. Med vår expertis inom etablering, leverantörsamordning & livscykelhantering är vi er trygga partner.

Styrning och ledning

En effektiv IT-leverans, ett framgångsrikt projekt eller en organisation i förändring kräver tydlighet och ledning för att lyckas. Ställer er verksamhet nya krav som ert nuvarande IT-stöd inte fullt ut kan möta? Står ni i färd med att starta upp ett projekt men saknar en riktigt vass projektledare?

Behöver ni en ledare till er IT-organisation som säkerställer att ni inte tappar fart innan en permanent lösning finns på plats? 

Vi har konsulterna, metoderna och erfarenheten att hjälpa er.

Vill du veta mer?
Staffan Nilsson
Ansvarig för IT Management
Kontakta mig
Kontakta mig

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Tack! Vi kontaktar dig så fort vi kan!

Till toppen