man presents in big screen

Förändringsledning

Vi gillar förändring som driver mot förbättring med fokus på människan. Inför och under denna process hjälper vi er med att inspirera, utmana och konkretisera förändringsresor inom digitalisering och verksamhetsutveckling.

Den digitala transformationen är en kulturell förändringsresa där vi som experter gärna hjälper till att tydliggöra riktningen för just ert företag. Vi stöttar chefer och ledare att hitta rätt i det som händer nu och i framtiden.

Vi stöttar även inom agil innovation som handlar om att starta smått, testa snabbt för att sedan skala upp om det finns växtkraft och potential i projektet.

woman presents on big screen

Projektledning

För att lyckas med en effektiv IT-leverans, ett framgångsrikt projekt eller en organisation i förändring krävs tydlighet och ledning. Vi hjälper er att utveckla både agil- och traditionell projektledning med fokus på att göra en digital teknisk förflyttning. Tillsammans med oss finns möjlighet att etablera en projektpool för att ni som företag kontinuerligt ska kunna säkerställa tillgång på professionella projektledare.

workshop with postits

Förvaltningsledning

Vill ni effektivisera och optimera er IT-leverans och processer? Med erfarenhet av välbeprövade metoder och modeller stöttar vi er hela vägen in i mål. Vi håller oss uppdaterade inom det senaste inom applikationsförvaltning vilket vi delar med oss av under hela processen.

Våra konsulter är utbildade och erfarna i roller som förvaltningsledare, Scrum Masters eller Agila Team Leads.

Vill du veta mer?
Henrik Widström
Ansvarig för IT Management och förändringsledning
Kontakta mig
Kontakta mig

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Tack! Vi kontaktar dig så fort vi kan!

Till toppen