Verktyg i mängder.
En leverantör.

Att "uppfinna hjulet på nytt" är något många ofta gör utan att veta om det, och vi på Knowit arbetar aktivt för att undvika just det. Istället använder vi oss av de ledande verktygen inom Business Intelligence och analytics. På så sätt sparar kunden pengar och vi kan istället fokusera på kundens problem och inte på att bygga redan existerande verktyg.

Kontakta oss
Henrik Serlow
Ansvarig för erbjudande
Kontakta mig
Kontakta mig

Logo: Sas institute

Sas Institute

SAS Institutes lösningar är ledande inom beslutsstöd med avancerad analys. Världen runt finns 70 000 SAS-installationer, bland annat hos 91 av de 100 främsta företagen på FORTUNE Global 500®-listan.

Snowflake logotype

Snowflake

Snowflake är marknadens enda molnplattform för data warehousing som från grunden är byggt för att dra nytta av samtliga fördelar med molnet. Med Snowflake är det möjligt att enkelt samla in, utföra analyser och få insikt i er data. Snowflake gör även datan tillgänglig för alla de användare, konsumenter och system som är i behov av data.

Knowit är Snowflakes största partner i Sverige och har erfarenhet av implementering i molnet och migrering till Snowflake.

Logo: Tableau

Tableau

Tableau erbjuder ett helt nytt, intuitivt sätt att analysera, visualisera och presentera data. Det är snabbt, enkelt och ger dig möjlighet att skapa rapporter och dashboards med bara ett par klick.

Verktyget har revolutionerat marknaden och är på stark frammarsch över hela världen, så även i Norden. Knowit är Sveriges största partner till Tableau och också den enda certifierade utbildningspartnern.

Logo: WhereScape

WhereScape

Tillsammans med WhereScape erbjuder Knowit möjligheten att snabba upp och förenkla utvecklingsarbetet genom datalagerautomatisering, agil utveckling, standardisering av programkod, samt dokumentation.

Verktyget är revolutionerande och på frammarsch i Europa. Kunderna upplever en effektivisering i datalagrens utvecklingsprocess och kan således få ut data med väl dokumenterad kod på cirka hälften av tiden.

Knowit är WhereScapes största partner i Norden och har möjlighet att erbjuda certifierade konsulter, rådgivning och demonstrationer av verktygen.

Logo: Microsoft

Microsoft

Knowit är Silver Business Intelligence-partner med Microsoft. Microsofts fulla produktsvit möjliggör en komplett beslutsstödslösning och Knowit har genomfört en mängd framgångsrika kundprojekt. Vi arbetar med samtliga BI-produkter; SharePoint, Excel, SQL server (SSIS, SSAS, SSRS), MDS och PowerBI.

Logo: Qlik

Qlik

Knowit är mångårig partner med Qlik och arbetar idag med båda deras produkter för att upptäcka och förstå data och dess samband; QlikView och QlikSense. Qlik-lösningar tillåter en snabb utvecklingsprocess och levererar kundvärde på bara några dagar.

Logo: Oracle

Oracle

Inom Oracle BI arbetar Knowit med allt från databas och ETL till avancerad analys och rapportering. Exempel på verktyg och tekniker vi ofta jobbar med inom Oracle BI är OWB (Oracle Warehouse Builder), ODI (Oracle Data Integrator) och OBIEE (Oracle Business Intelligence Enterprise Edition).

Knowit har ett starkt partnerskap och ett nära samarbete med Oracle.

Logo: Informatica

Informatica

Informatica är den de facto ledande standarden för dataintegrationsverktyg. Informatica PowerCenter är en komplett ETL-plattform för alla dina transformationsbehov för data, internt som externt. Stora ledande svenska företag förlitar sig på Informatica som en grundpelare i sina datalager.

Logo: IBM

IBM

Knowits IBM-erbjudande innehåller Business Intelligence, ETL, data mining och prediktiv analys, budgetering och planering, samt visualisering. IBM:s Cognos-lösningar är bland världens mest installerade beslutsstödslösningar. Knowit har ett flertal kunder som förlitar sig på spetskompetens inom olika produktområden; DataStage, TM1, Cognos, Watson Analytics och SPSS.

Till toppen