Två personer på en bänk

SAS Institute

Knowit erbjuder anpassade utbildningar i SAS. Kurserna består av en kombination av lärarledda genomgångar och praktiska övningar.

Personer runt bord

Tableau

Knowit är Sveriges största partner till Tableau och också den enda certifierade utbildningspartnern.

WhereScape

Tillsammans med WhereScape erbjuder Knowit möjligheten att snabba upp och förenkla utvecklingsarbetet genom datalagerautomatisering, agil utveckling, standardisering av programkod, samt dokumentation.

Verktyget är revolutionerande och på frammarsch i Europa. Kunderna upplever en effektivisering i datalagrens utvecklingsprocess och kan således få ut data med väl dokumenterad kod på cirka hälften av tiden.

Knowit är WhereScapes största partner i Norden och har möjlighet att erbjuda certifierade konsulter, rådgivning och demonstrationer av verktygen.

Snowflake

Snowflake är marknadens enda molnplattform för data warehousing som från grunden är byggt för att dra nytta av samtliga fördelar med molnet. Med Snowflake är det möjligt att enkelt samla in, utföra analyser och få insikt i er data. Snowflake gör även datan tillgänglig för alla de användare, konsumenter och system som är i behov av data.

Knowit är Snowflakes största partner i Sverige och har erfarenhet av implementering i molnet och migrering till Snowflake.

Till toppen