Med Managed Cloud Services får du möjlighet att fokusera på verksamheten, så ansvarar vi för att systemen är uppe och tillgängliga. Våra engagerade specialister ser till att just din miljö hanteras på ett säkert och effektivt sätt. Leveransen är aldrig inlåst i långa avtal, utan det är vår kvalitet som borgar för att våra kunder stannar.

Amazon Web Services

Knowit nomineras av Amazon Web Services

Knowit nomineras i Amazon Web Services (AWS) nya Public Sector Partner Program i kategorin statliga tjänster. AWS Public Sector Partner Program lyfter företag med starka erbjudanden inom AWS som helhet och visar deras erfarenhet och beredskap att stötta statliga verk, utbildningsorganisationer och ideella organisationer.

Leksaker framför en högtalare

Låt oss ge dig ett nytt perspektiv

I vår roll har vi sett många olika miljöer och utmaningar, dessa erfarenheter kan du få tillgång till genom att låta oss bli en del av er förvaltning. Vi kan hjälpa till med en bekräftelse på att tekniken är rätt applicerad eller bara ett nytt perspektiv på hur man skulle kunna göra. Det är inte alltid lätt att i en förvaltningsorganisation ta del av den senaste tekniken och kunskapen. Här har våra specialister mycket att lära ut. Ligger ni i framkant eller har ni halkat efter? 

Knowit Managed Cloud Service

Att ha en stabil förvaltning av Cloudtjänster är mycket viktigt då dessa oftast syftar till att snabbt kunna ge tillgång till server- och applikationkraft direkt då behovet uppstår. Vi har idag två starka partnersamarbeten.

Våra partners

Public Sector Consulting Partner Amazon

Reseller av Amazon Web Services (AWS)

Vi är både Advanced Consulting Partner och Channel Reseller Partner. Vi återförsäljer Amazons kompletta utbud så även om du inte väljer oss som din Managed partner kan vi förse dig med AWS.

Public partner 2017

Vi har en mycket stor leverans till offentlig sektor och är extra stolta över att fått utnämningen Public Partner

Microsoft Silver

Microsoft Gold partner, Cloud Solution Provider (CSP)

Vi återförsäljer hela Microsoft Cloud Suite, Azure, Office365, Skype, Intune, Sharepoint mm

Vi är partners inom många områden:

  • Application Development – Guld
  • Collaboration and Content – Guld
  • Cloud Platform– Silver
  • Data Analytics – Silver
  • Small and Midmarket Cloud Solutions – Silver

Vår arbetsmodell

Vår modell är baserad på ert nyttjande, det vill säga en elastisk operation. Vi sätter upp er miljö, härdar, optimerar och larmsätter efter just era förutsättningar. Vårt motto är att automatisera så mycket som möjligt, det borgar för snabbhet och säkerhet i er miljö. Oavsett om du behöver Microsofts tjänster eller AWS så ligger vår operation till grund för dessa miljöer. 

Palmblad mot en blå himmel

Tjänster i molnet

Vi har en nära relation till samtliga delar inom Knowit vilket gör att vi efter uppdraget kan anpassa de tjänster som vi hostar i vår Managed Cloud Service. Monitoreringen sträcker sig ofta över applikationen och därmed finns utvecklarkompetens säkrad även i förvaltningen. Supporten har enklare att nå rätt personer direkt för att hantera incidenter, då teamen ofta består av en korsning mellan traditionella driftkunskaper och djupa erfarenheter inom utveckling.

Våra tjänster som Knowit utvecklar och förvaltar hanteras av våra DevOps-team. Hör av dig så hjälper vi dig där du befinner dig, i starten, i transformationen, i optimeringen eller i andra vågen av att applicera Cloud!

Kontakta oss
Christer Olsson
Ansvarig för Infrastructure och Cloud Services
Kontakta mig
Kontakta mig

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen