Snowflake logotype

Vad är Snowflake?

Snowflake är ett data warehouse som från grunden är byggt för att dra nytta av samtliga fördelar med molnet. Detta för att hantera både dagens- och morgondagens behov av datalagring och analys. Snowflake levererar den prestanda och enkelhet som krävs för att lagra och analysera all data inom en organisation på ett och samma ställe.

Komplett SQL-databas

Snowflake har ett brett stöd för SQL-standard vilket bidrar till att ni enkelt kan applicera och dra nytta av era befintliga verktyg och kunskaper.

Enastående skalbarhet – Betala för det ni använder

Undvik onödiga ledtider och kostnader för outnyttjad kraft.

Snowflakes unika dataarkitektur, som separerar lagring och processning, gör det möjligt att skala upp och ner, utan avbrott eller störningar. Oberoende av mängd data, arbetsbelastning, antal användare eller applikationer kan Snowflake automatiskt skala för att passa just era behov.

Denna typ av arkitektur och skalbarhet bidrar även till att ni endast betalar för den mängd data som lagras samt den mängd bearbetning som utförs. Aldrig mer oönskade kostnader för outnyttjad kraft och maskiner.

Eliminera administration och underhåll

Ingen infrastruktur att underhålla, inga knappar att trycka på. Snowflake är ett verkligt software-as-a-service (AWS). Det hanterar bland annat infrastruktur, optimering, tillgänglighet och dataskydd, vilket betyder att ni kan fokusera på att använda er data. 

Olika former av affärsdata

Snowflake kan ladda, optimera och kombinera både traditionellt strukturerad data och moderna semi-strukturerade format som Json, Avro, Parquet och XML. Detta tillgängliggörs sedan via SQL, utan att påverka prestanda eller flexibilitet.

Dela er databas med andra

Snowflakes innovation Data Warehouse-as-a-service öppnar möjligheten att dela åtkomst till utvalda, säkra bitar av er data till vem ni vill, utan att bryta ned eller duplicera data.

Snowflake Elastic Data Warehouse

Introducing the Snowflake Elastic Data Warehouse (1:46 minuter).

Kontakta oss, vi berättar gärna mer!
Thomas Nord
CEO Knowit Decision Helikopter
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen