Working capital & supply chain management

Working Capital & Supply Chain Management handlar om att öka effektiviteten och lönsamheten i verksamheten. Vidare om en konstant balans mellan förändrade kundkrav, kassaflödesoptimering och kostnadseffektiv drift. Vilket i sig kan låta som en omöjlig ekvation. Vi hjälper dig på vägen, vi på Knowit tror nämligen på att hitta praktiska och hållbara lösningar för att ge ditt företag konkurrenskraftiga fördelar.

Finansiell transformation

Behöver ni ta er finans- och ekonomifunktion till nästa nivå? Knowit tror på en  kombination av ständig förbättring och genomgripande förändringar, där kompetens och erfarenhet är avgörande för utfallet. Med vår kunskap inom finans – och ekonomiområdet tillsammans med projekt- och förändringserfarenhet hjälper vi er hela vägen.

Digital HR & lön

Vi är övertygade om att en välfungerande HR-funktion är en av framgångsfaktorerna när organisationer tar sig an den digitala framtiden. Genom att se till att den senaste tekniken fungerar sömlöst med er viktigaste resurs – människorna – hjälper vi er att bygga en verksamhet där teknik och människor både utvecklas och skapar värde tillsammans. 

Digitalisering & IT-strategi

Vi tillhandahåller kompetens i gränslandet mellan teknik och affär. Vi på Knowit Insight tycker att konsulter både måste förstå och leverera operativt, samtidigt som de driver strategibildning på flera nivåer. Insikt är nyckeln till detta arbete.

Sourcing, inköp & upphandling

Vi är specialister inom sourcing och stöttar dig när du är beroende av andra i din operationella modell. Vi hjälper dig med sourcingstrategi, inköp och alla typer av upphandlingar inom den privata och offentliga sektorn. Våra upphandlingskonsulter har stor erfarenhet av offentlig upphandling, LOU och LUF. Med oss som rådgivare hjälper vi dig att stärka, utveckla och effektivisera arbetet med nya leverantörer för att skapa värde och nytta i varje affär.

Till toppen