Våra HR-nätverk

Undersökningar av arbetsplatser visar att vi utsätts för avbrott och distraktioner ungefär var tredje minut. Personer som jobbar med sin dator har i genomsnitt åtta olika fönster öppna samtidigt. När ger du dig själv tillräckligt med tid att reflektera? Hur viktig är din personliga utveckling? Vi vill uppmuntra dig att nätverka mera!

Vi erbjuder forum där du regelbundet träffar personer inom ditt yrkesområde från olika organisationer och branscher. Gemensamt är nätverksdeltagarnas intresse för att utbyta erfarenheter och hitta nya samarbetsformer. Ditt bidrag är personligt engagemang. Vi håller hårt på sekretessen för att skapa tillit i gruppen.

Knowits erfarna specialister är nätverksledare och förstår dina frågor och utmaningar. Våra nätverk har aldrig fler än 15 deltagare. Träffarna genomförs cirka fem gånger per år i Knowits lokaler i centrala Stockholm.

"Jag vet inte hur jag klarade mig tidigare. Nätverket ger mig energi, nya idéer och större förståelse för att hantera problem och utmaningar på nya sätt. Nätverket är idag en viktigt input i mitt arbete.

Kristina Hammarström, Lönechef på Peab Support AB

Läs mer och anmäl dig

Digital HR-nätverk
HR Analys-nätverk
Löneadministratörsnätverk
Lönechefsnätverk
Systemförvaltarnätverk

Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna oss på hrm@knowit.se eller ring Helene Matti på telefonnummer 072-228 69 79.

Till toppen