HR leder organisationer i digitaliseringen

Vi är övertygade om att en välfungerande HR är en av framgångsfaktorerna när organisationen ska ta sig an den digitala framtiden. Genom att se till att den senaste tekniken fungerar sömlöst med organisationens viktigaste resurs – människorna – hjälper vi våra kunder att bygga en funktionell organisation. En plats där teknik och människor utvecklas och skapar värde.

Knowit Insight hjälper HR-avdelningar att kravställa, upphandla och implementera it-system. Vi hjälper också våra kunder att digitalisera sin verksamhet i en vidare bemärkelse, genom automatisering, beteendeförändring och digitalt ledarskap.

Vi finns här för dig – hela vägen

Vi är över 20 konsulter som jobbar dedikerat med HRM och alla ser att HR:s delaktighet i organisationens utveckling är en av de avgörande faktorerna för att den ska klara sig i den digitala framtiden. Precis som det digitala landskapet är vi dynamiska och skräddarsyr våra leveranser efter kundens behov.

Våra huvudsakliga verksamhetsområden med fokus på HR- och lönesystem är:

  • Processkartläggning, kravställning och införande
  • Stöd och upphandling
  • Testledning
  • Digital mognad, beteendeförändring och organisationsomställning
  • Robotisering och automatisering


Vi är idag de mest anlitade föredragshållarna på dessa områden, och håller hjälper gärna till med öppna och företagsinterna utbildningar och workshops inom HRM och ovanstående ämnen.

Du hittar våra konsulter inom HRM om du söker på LinkedIn, och vill du besöka något av de kontor som vi finns på hittar du dem här.

Digitala HR-lösningar

Undrar du vilka digitala verktyg det finns på marknaden som stödjer processer kopplade till HR och lön? Då har du kommit rätt!

I vår översikt av digitala HR-lösningar kan du söka på ett stort antal leverantörer, och efter specifik eller kombinerad funktionalitet. Var inte orolig om du mot förmodan saknar något – listan uppdateras kontinuerligt med nya leverantörer, verktyg och funktionalitet.

Digital HR - engagemang, automatisering, digitalisering och analytics

Förstärk er digitala potential

Utifrån era mål och visioner etablerar vi en HR- och löneorganisation som möter verksamhetens behov. Vid byte av HR-system får du rådgivning för rätt prioriteringar. Tillsammans ser vi över era processer, arbetssätt, metoder och tittar närmare på hur er digitala potential kan förstärkas.

Vi är med dig under hela resan – från behovsanalys, kravställning och upphandling, till dess att systemet med nya processer är på plats.

Vi erbjuder också flertalet HR-nätverk där du regelbundet får möjlighet att träffa personer inom ditt yrkesområde från olika organisationer och branscher. Här ligger fokus på reflektion, utbyte av erfarenheter, personlig utveckling och att hitta nya samarbetsformer.

Vad kan vi hjälpa dig med?
Magnus Nilsson-Fahlén
Tjänsteansvarig
Kontakta mig
Kontakta mig

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Vill du att vi ringer dig?

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande! Vi ringer dig inom kort. Hälsningar, Knowit Insight

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer om vad vi gör, våra utbildningar och seminarier, och vad som händer inom digitaliseringen för HR och lön? Fyll i din e-postadress nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Till toppen