Våra HR-nätverk

När ger du dig själv tillräckligt med tid att reflektera? Hur viktig är din personliga utveckling? På våra regelbundna nätverksträffar har du möjlighet att träffa personer inom ditt yrkesområde från olika organisationer och branscher. På så sätt har du möjlighet att utveckla dig själv, utbyta erfarenheter och hitta nya, spännande samarbetsformer. Nätverkande när det är som bäst!

Den gemensamma nämnaren på våra träffar är nätverksdeltagarnas intresse och driv att utbyta erfarenheter och hitta nya samarbetsformer, där ditt bidrag är ditt personliga engagemang. Vi håller hårt på sekretessen för att skapa tillit i gruppen.

Nätverksledarna är Knowits erfarna specialister som förstår dina frågor och utmaningar. Inför varje nätverk tar de fram en agenda som passar alla deltagare och som uppmuntrar till diskussion och inspiration. Ett nätverk innehåller ca 15 deltagare, och skulle de för tillfället vara fulla så har vi en väntelista där vi kontaktar dig så fort en plats blir ledig. Träffarna genomförs cirka fem gånger per år i Knowits lokaler i centrala Stockholm.

Under rådande pandemi så har vi anpassat varje nätverk för att med samma kvalité kunna genomföra våra träffar digitalt.

 

"Jag vet inte hur jag klarade mig tidigare. Nätverket ger mig energi, nya idéer och större förståelse för att hantera problem och utmaningar på nya sätt. Nätverket är idag en viktigt input i mitt arbete.”

Kristina Hammarström, Lönechef på Peab Support AB

 

Läs mer och anmäl dig

Lönechefsnätverk

HR Analys-nätverk

Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna oss på digitalhr@knowit.se.

Kontakta oss
Anja Gingnell
Tjänsteansvarig
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen