Girl with apple

Våra kundcase inom e-hälsa

Knowit har i många år hjälpt organisationer inom hälso- och sjukvården att ta tillvara på de möjligheter som den digitala världen erbjuder – utan att tumma på konfidentialitet, integritet och tillgänglighet.

Tack vare digitaliseringen kan du bland annat idag med hjälp av Bank-ID läsa din journal på nätet, ta emot larm via en app i din telefon och ta del av tillförlitlig vårdinformation på nätet. 

Lär mer om dessa möjligheter och ta del av våra andra spännande uppdrag här.

Girl with mobile phone

Artiklar inom e-hälsa

Varje dag använder miljontals människor kundcentrerade tjänster som vi på Knowit utvecklat. Lösningarna kombinerar teknik som CRM, AI och digitala plattformar med datadriven design som skapar relevanta och personaliserade kundupplevelser.

Lär mer om våra tankar kring digitaliseringen och e-hälsa här.

Deltagare paneldebatt e-hälsa

Paneldebatt och podd om e-hälsa

Medicinteknisk innovation – hur skapar vi de bästa förutsättningarna för framtidens hållbara sjukvård?

Det var ämnet för en paneldebatt som arrangerades av Techarenan i år, där Anette Åquist Falkenroth, läkare och e-hälsoexpert på Knowit diskuterade tillsammans med Carolina Wallenius, VD Cerner SE, Johan Gustavsson, VD Visiba Care och Anna Lefevre Skjöldebrand, CEO Swedish Medtech.

Anette fördjupar sig sedan i ämnet i en efterföljande podd.

Health Hack

Health Hack – i syfte att bidra till att bli ledande inom e-hälsa

För att kunna hitta bra lösningar måste vi förstå problemen. Health Hack är en serie events på temat e-hälsa där vi fokuserar på att identifiera utmaningarna inom hälso- och sjukvården tillsammans med en inbjuden expertpanel.

Eventen fokuserar på olika områden där de insamlade problemformuleringarna och insikterna kommer att utgöra underlag för Health Hack – ett hackathon där vi fokuserar på att hitta konkreta och innovativa lösningar.

Till toppen