Girl with apple

Lär av andra

Knowit har i många år hjälpt organisationer inom hälso- och sjukvården att ta tillvara på de möjligheter som den digitala världen erbjuder – utan att tumma på konfidentialitet, integritet och tillgänglighet.

Tack vare digitaliseringen kan du bland annat läsa din journal på nätet med hjälp av Bank ID, ta emot larm via en app i din mobil och ta del av tillförlitlig vårdinformation på nätet.

Läs mer om dessa tjänster som vi har tagit fram och utforska våra andra spännande uppdrag inom e-hälsa.

Woman with smartphone

Vässa dina kunskaper inom e-hälsa

Undrar du hur framtidens sjukvård kommer att se ut? Här hittar du en samling artiklar med massor av information kring digitaliseringen och e-hälsa.

Läs om videoläkare, robotar i hemmet och självhjälpsprogram. Eller hur tekniker som CRM, AI och digitala plattformar skapar relevanta och personaliserade kundupplevelser inom vården.

Deltagare paneldebatt e-hälsa

Lyssna på paneldebatt och podd om e-hälsa

Medicinteknisk innovation – hur skapar vi de bästa förutsättningarna för framtidens hållbara sjukvård?

Det var ämnet för en paneldebatt som arrangerades av Techarenan i år, där Anette Åquist Falkenroth, läkare och e-hälsoexpert på Knowit, diskuterade tillsammans med Carolina Wallenius, VD Cerner SE, Johan Gustavsson, VD Visiba Care och Anna Lefevre Skjöldebrand, CEO Swedish Medtech. 

Du kan också lyssna på podd med Anette Åquist Falkenroth om framtidens sjukvårdssystem.

Health Hack

Delta i webbinarium och Health Hack hackathon

2025 ska Sverige vara världsbäst på att använda digital teknik för att ge människor en jämlik, effektiv, tillgänglig och säker vård. Health Hack är en serie webbinarier som Knowit presenterar för att bidra till att Sverige når målet och blir ledande inom e-hälsa.

Eventen fokuserar på olika områden där de insamlade problemformuleringarna och insikterna är underlag för Health Hack – ett hackathon där vi fokuserar på att hitta konkreta och innovativa lösningar.

Det första webbinariet fokuserade på att identifiera utmaningarna inom hälso- och sjukvården tillsammans med en inbjuden expertpanel.

I nästa webbinarium dyker vi ner i de utmaningar, behov och insikter patienter och användare kan ge oss inom vården, samt hur de ser på framtiden inom e-hälsa.

Till toppen