Girl with apple

Lär av andra

Knowit har i många år hjälpt organisationer inom hälso- och sjukvården att ta tillvara på de möjligheter som den digitala världen erbjuder – utan att tumma på konfidentialitet, integritet och tillgänglighet.

Tack vare digitaliseringen kan du bland annat läsa din journal på nätet med hjälp av Bank ID, ta emot larm via en app i din mobil och ta del av tillförlitlig vårdinformation på nätet.

Läs mer om dessa tjänster som vi har tagit fram och utforska våra andra spännande uppdrag inom e-hälsa.

Woman with smartphone

Vässa dina kunskaper inom e-hälsa

Undrar du hur framtidens sjukvård kommer att se ut? Här hittar du en samling artiklar med massor av information kring digitaliseringen och e-hälsa.

Läs om videoläkare, robotar i hemmet och självhjälpsprogram. Eller hur tekniker som CRM, AI och digitala plattformar skapar relevanta och personaliserade kundupplevelser inom vården.

Deltagare paneldebatt e-hälsa

Lyssna på paneldebatt och podd om e-hälsa

Techarenan arrangerar ett flertal intressanta paneldiskussioner inom bland annat e-hälsa.

I paneldebatten patienten och tekniken diskuteras hur Sverige ligger i framkant när det kommer till e-hälsa och att digitalisera vården samt vilka utmaningar som finns. Se paneldebatt med Pernilla Vinneby, VD Knowit Experience Stockholm, Sofia Palmquist, VD Aleris Group, Rickard Lageqvist, grundare Mindler, Björn Thorngren, VD Meds, Jakob Dahlberg, grundare Joint Academy.

Medicinteknisk innovation – hur skapar vi de bästa förutsättningarna för framtidens hållbara sjukvård? Se paneldebatt med Anette Åquist Falkenroth, läkare och e-hälsoexpert, Knowit, Carolina Wallenius, VD Cerner SE, Johan Gustavsson, VD Visiba Care och Anna Lefevre Skjöldebrand, CEO Swedish Medtech. 

Du kan också lyssna på podd om framtidens sjukvårdssystem.

Health Hack

Delta i webbinarium och Health Hack hackathon

2025 ska Sverige vara världsbäst på att använda digital teknik för att ge människor en jämlik, effektiv, tillgänglig och säker vård. Health Hack är en serie webbinarier som Knowit presenterar för att bidra till att Sverige når målet och blir ledande inom e-hälsa.

Eventen fokuserar på olika områden där de insamlade problemformuleringarna och insikterna är underlag för Health Hack – ett hackathon där vi fokuserar på att hitta konkreta och innovativa lösningar.

Det första webbinariet fokuserade på att identifiera utmaningarna inom hälso- och sjukvården tillsammans med en inbjuden expertpanel.

I nästa webbinarium dyker vi ner i de utmaningar, behov och insikter patienter och användare kan ge oss inom vården, samt hur de ser på framtiden inom e-hälsa.

Ta hjälp av oss

Digitaliseringen i vården har exploderat den senaste tiden. Allt fler tänker och arbetar på nya sätt och använder tekniker i framkant för att ge patienter personcentrerad vård och hälsa.

Vilka digitala utmaningar står din vård- och omsorgsverksamhet inför? Behöver ni hjälp? Vi är experter på digitala ekosystem som skapar långsiktigt värde för hälsa, vård och omsorg. Vi har alltid användarnas behov som utgångspunkt när vi levererar digitala lösningar inom hälso- och sjukvården.

Med oss som partner kan du få alltifrån rådgivning inom strategi och kommunikation till skräddarsydda it- och systemlösningar. Tillsammans arbetar vi datadrivet med tydliga mål, mätpunkter och önskade effekter för att göra vården mer nära, jämlik och fokuserad på individen.

Kontakta oss
Anette Åquist Falkenroth
Senior managementkonsult och specialist inom e-hälsa på Knowit
Kontakta mig
Kontakta mig

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen