Lär av andra

Bli inspirerad av våra innovativa kunder som använder sig av data för att skapa långsiktigt mervärde. I våra kundcase kan du läsa om alltifrån robotstyrd automation och maskinlärning till dataanalys som skapar en mer kundanpassad och proaktiv kunddialog.

Som helhetsleverantör stöttar vi alltid med gränsöverskridande strategisk rådgivning, kommunikation och tekniska lösningar - hela vägen från idé till implementering.

Utforska våra spännande uppdrag och se hur vi tillsammans med våra kunder omvandlar komplexa datamängder till värdefulla insikter för bättre beslutsunderlag.

Konceptstudio för datadriven utveckling

Vi erbjuder skräddarsydda workshops för att utmana och förnya din digitala affär så att den är smart, modern och lönsam. På 4-8 timmar får du verktyg inom bland annat affärsutveckling, design, management, målstyrning, marknadsföring och digital produktutveckling för att utveckla affärsidéer eller ge nytt liv åt dina produkter.

Du och dina kollegor lär dig allt från att identifiera nya intäktsströmmar, förbättra en existerande produkt till att stärka er innovationskraft baserat på fakta och datadrivna insikter.

Vi möter dig där du är i din digitala affär och ger dig en plan framåt, oavsett om du arbetar i en större koncern eller i en mindre verksamhet.

Datadrivet ledarskap genom de rätta frågeställningarna

Vill du och din organisation arbeta mer datadrivet, men tycker det är knepigt att navigera i den enorma informationsmängden? Det första och kanske viktigaste steget för att skapa en datadriven företagskultur är att ställa de rätta frågorna.

Vi har satt ihop en guide med 47 frågeställningar som hjälper dig som ledare och beslutsfattare att lyckas i den datadrivna tidsåldern. Ladda ner vår gratisguide och ta del av våra tips.

Ta hjälp av oss

Sitter du på en guldgruva med information men vet inte hur du ska använda den på bästa sätt? Vi hjälper dig att skapa en datadriven kultur och verksamhet hela vägen från organisationsledning till medarbetare.

Med oss som partner kan du få alltifrån rådgivning inom strategi och analys till skräddarsydda it- och systemlösningar. Tillsammans arbetar vi datadrivet med tydliga mål, mätpunkter och önskade effekter för att du ska nå bästa resultat för just din verksamhet.

Kontakta oss
Henrik Serlow
Ansvarig för erbjudande
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen