Sitecore Experience Platform

Denna version kombinerar Sitecores Experience Management med avancerad funktionalitet och levererar ett integrerat marknadsföringssystem som håller reda på kontextuell kundinformation så att du kan erbjuda dina kunder en personligt anpassad upplevelse.

  • Kontextuell anpassning—Samlar information om användares interaktioner (nuvarande, tidigare, t.o.m. offline). På det sättet ges möjlighet att leverera en kontextuell upplevelse baserat på hur användaren interagerade med ditt varumärke i går, förra veckan och den senaste sekunden.

  • Optimerad användarupplevelse—Visar varifrån användaren kommer och med exakthet precisera vad de gör på webbplatsen med hjälp av kraftfull webbanalys.

  • Marknadsföringsautomation—Innehåller marknadsföringstaxonomier som hjälper dig att organisera aktiviteter på ett meningsfulllt, strukturerat sätt, samt planering och e-postadministration. Du får anledning till att förbättra relationerna med användarna genom att anpassa kommunikationen samt att du utnyttjar innehållet, kanalen och mediet som passar bäst för varje enskild interaktion.

  • Marknadsföring i flera kanaler—Sporrar besökarnas interaktioner och genererar analysdata från externa webbplatser (ej i Sitecore-nätverket), och levererar därefter personaliserat innehåll tillbaka till den externa besökaren.
Kenneth Lyngshede
Head of Business Development - Knowit Experience
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen