Konceptutveckling

Vi förstår vikten av ett väl genomfört konceptarbete med grunden i målbild och användarinsikter. Gradvis konkretiserar vi bärande idéer och koncept innan vi designar lösningen.

Lösningsförslag

Webbredaktören är alltid en målgrupp i CMS-lösningar. Utifrån konceptet, teknikstrategi och systemarkitektur skapar vi förslag på hur lösningen ska utnyttja cms-plattformens funktioner och samtidigt bli effektiv att arbeta i.

Prototyper

Vi använder prototyper både i konceptarbetet och i utvecklingsfasen då de snabbt ger insikt i vad som funkar. Gränsnittsmockups ger dig chansen att testa och tillgänglighetssäkra användarupplevelsen innan all funktionalitet är implementerad.

Snabb leverans

Korta arbetsperioder, kontinuerligt integration och ett engagerat team gör att projektet kan börja arbeta med innehållet tidigt. Vi gillar att arbeta tillsammans och som kund du är välkommen att joina teamet. På demo, det dagliga standupmötet eller som fullvärdig medlem i projekt-teamet.

Support och förvaltning

När webbplatsen utvecklats och lanserats börjar det roligaste: att leverera kund- och verksamhetsnytta. Då behöver den kundanpassade epi-lösningen en professionell vidareutveckling.

Premium Partner

Att välja en Episerver Premium Solution Partner är ett tryggt val. Partnerskapet är en garanti på att vi har både kunskapen erfarenheten kring plattformen.

Kenneth Lyngshede
Head of Business Development - Knowit Experience
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen