Analys

Vi tror att alla organisationer är unika och därför är det viktigt för oss att förstå vilka effekter just ni förväntar er av införandet och varför. Våra erfarna affärsanalytiker är experter på SharePoint och Office 365 och hjälper er igenom analysfasen.

Tack! Vill du att vi ringer dig?

Tack! Vi ringer dig så snart som möjligt!

Implementation

Tillsammans med några av Nordens främsta utvecklare och arkitekter tar vi sedan fram en lösning som är anpassad efter just era behov. Självklart återanvänder vi mycket av den kunskap vi genom åren samlat på oss i form av återanvändningsbara moduler. Detta för att arbetet ska bli så kostnadseffektivt som möjligt.

Utbildning

Det stora arbetet börjar egentligen här och nu. Med rätt utbildning och effektivt införande hjälper vi er att komma igång och snabbt få ut effekter av er investering. Vi ser till att anpassa nivån efter just era behov!

Jente på jakt i et butikkvindu.

Förvaltning

Bland våra kunder är det 9 av 10 som väljer att fortsätta som förvaltningskunder hos oss. Som förvaltningskund får ni som företag en garanti på att alltid ha tillgängliga personer för att hjälpa just er, samtidigt som vi erbjuder proaktivitet och support.

Tack! Vill du att vi ringer dig?

Tack! Vi ringer dig så snart som möjligt!

Till toppen