Vad menar vi med förvaltning?

Förvaltning eller Application Lifecycle Management (ALM) är det arbete man lägger ner på sin lösning efter att projektet är klart. Det är mycket viktigt att ha en långsiktig plan för sin lösning så man fattar kloka och affärsmässiga beslut kring utvecklingen framåt. Knowit har under 10 års tid byggt upp en förvaltningsverksamhet främst specialiserad på lösningar baserat på Microsoftplattformen och SharePoint. Arbetsformerna är etablerade och strukturerade men med ett tydligt mål att hålla samarbetet med kunden nära och personligt. Några viktiga delar i arbetssättet kring förvaltning är: Ett dedikerat kundteam som jobbar med er lösning över tid. En förvaltningsledare som blir er kontaktperson.

Welcome skylt

Proaktivt arbete

De produkter och tjänster vi jobabr med är under ständig utveckling och vi på Knowit ser till att arbeta agilt och proaktivt för att säkerställa att ni hänger med och utnyttjar er investering till fullo. 

Som förvaltningskund blir vi era öron utåt. Som omvärldsbevakare snappar vi upp nyheter och kan ligga i framkant i våra rekommendationer till er. Våra uppskattade nyhetsbrev levererar tips och trix till er organisation och riktar sig till såväl slutanvändare som administratörer.

Vi tittar gärna på er befintliga lösning och tar fram rekommendationer på hur vi kan göra till exempel söken bätte genom att kika på sökstatistik, vi kan titta på användning och sätta in utbildningsinsatser där det behövs och optimera er taxonomi och/eller nyckelordlista.

Kenneth Lyngshede
Head of Business Development - Knowit Experience
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen