Den digitala transformationen påverkar även den interna kommunikationen och en ny modern arbetsplats växer fram.

Här på Knowit brinner vi för samarbetslösningar av alla slag och lite extra för SharePoint och Office 365. Vi har erfarenhet av allt från små införandeprojekt till stora integrationsprojekt som löper över flera år. Vår styrka ligger i att vi blandar vår djupa tekniska kompetens med expertis inom affärsanalys, införande och utbildning.

Vi strävar alltid efter långvariga relationer. Därför är förvaltning av våra lösningar en viktig del så att vi kan säkerställa att vi levererat kvalitet och uppnått önskade effekter i er organisation. 

Vi ser till att fånga behoven och skapa möjligheterna för att göra det enklare att samarbeta via digitala lösningar, där arbetsplatsen kan vara kontoret, hemma eller på språng.

Tack! Vill du att vi ringer dig?

Tack! Vi ringer dig så snart som möjligt!

Varför investera i intranät?

Många verksamheter har investerat mycket i automatisering av processer genom att införa komplexa affärssystem. Här ser vi nu att produktivitetsvinsterna mattas av.

Framöver kommer produktivitetsökningarna att komma från förbättringar i kommunikation, samarbete och kunskapsdelning, ofta levererat i agila utvecklingsprojekt, inspirerat av sociala media, mobilitet och molnlösningar.

Ständig utveckling

Intranäten har utvecklats från informationsorienterade webbar och självbetjäningsportaler till att även innefatta socialt samarbete, mejl- och konferenssystem, produktivitetsverktyg och mobila lösningar integrerade i en digital arbetsplats.

Vi arbetar därför med Microsoft SharePoint, Yammer, Skype, Outlook och Office, olika verktyg för innehållshantering som EPiServer, Umbraco och WordPress samt plattformar som Facebook och Google.

Paketerade lösningar för intranät och digitala arbetsplatser

Office365 i sig är en paketerad lösning som erbjuder en mängd funktioner för samarbete. I tillägg till det har vi på Knowit skapat ett antal moduler som ger dig som kund möjlighet att öka värdet av er investering, utan att äventyra uppdatering av Office 365 som tjänst.

På Knowit ser vi dig som kund som unik. Därför säljer vi inga färdigpakterade lösningar - istället låter vi dig som kund plocka utifrån vårt stora utbud av moduler så att lösningen blir perfekt för just dig och din organisation!  

 

"No successful digital workplace projects without a clear focus on users and an understanding that there is going to be a change in culture."

Tack! Vill du att vi ringer dig?

Tack! Vi ringer dig så snart som möjligt!

Till toppen