Varför Umbraco?

Med över 700 000 lösningar runt om i världen så hör Umbraco till en av de största CMS plattformarna som utvecklats på Microsofts teknologier. Umbraco är dessutom en kostnadsfri produkt som alltså inte kräver någon licens, denna kostnad kan istället med fördel läggas på utveckling av din kundspecifika lösning. Tack vare sin öppna källkod (Open-source) finns idag ett stort community med 200 000 utvecklare världen över som ständigt jobbar med att förbättra plattformen och se till att det förblir en stabil, säkert och modern plattform. Där också Knowit är med och bidrar löpande! 

Användarvänlig

Umbraco har en mycket hög användarvänlighet och flexibilitet med stort fokus på tydlighet och enkelhet – utan att kännas begränsande. Umbraco kallas också för “The editors CMS” eftersom det ofta omnämns som redaktörernas favoritverktyg, helt enkelt för att det är svårt att göra fel och lätt att göra rätt. 

Våra kunder

Letar du efter en trygg och stabil partner som kan Umbraco så har du kommit rätt. Vi är en fullservicebyrå som hjälper våra kunder till en hållbar och långsiktig lösning med hjälp av vår expertis inom både strategidesign, analys och teknisk utvecklingHör av dig så berättar vi gärna mer om hur vi kan stötta er. 

Vi är Nordens största Umbraco partner

Vi på Knowit har en lång erfarenhet av att jobba med Umbraco och vi är bolagets största guldpartner i Norden. Vi har en bred och gedigen kunskap som kan styrkas med flertalet certifierade utvecklare, mycket nöjda kunder samt flest Umbraco MVP (Most Valuable Professional) utmärkelser i Sverige.  

Sällan skådad mångsidighet

En av flera styrkor med Umbraco är dess mångsidighet vad gäller användningsområden. Du kan med fördel använda Umbraco som CMS till en ”traditionell” webbplats, intranät eller e-handel men även som ett Headless CMS för att förse mobilappar eller IoTNi kan vara trygga att plattformen kan tillgodose era behov inom digital kommunikation både nu, och i framtiden. Det är endast er fantasi som sätter gränserna. 

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen