Varför Sitevision?

Sitevision är ett omtyckt och enkelt CMS där det finns möjlighet att både skapa skräddasydda lösningar och utveckla en webbplats med befintliga standardmoduler. Vi har många års erfarenhet av plattformen och bygger webbplatser som konverterar och sociala intranät som engagerar. Som Gold Partner till Sitevision kan du vara trygg med att vi kan plattformen – utan och innan.

CMS både för intranät & webb

Fördelen med Sitevision är att vi smidigt bygger den konverterande webb eller det sociala intranät som du är ute efter. Dels kan vi använda redan färdiga mallar – lösningen finns på plats relativt snabbt, eller så börjar vi från skratch och bygger en helt unik och skräddarsydd lösning, där vi möter dina behov. Beroende på vad du är ute efter hjälper vi till att lösa dina problem.

Stolt Sitevision Gold partner

Väljer du oss som samarbetspartner kan du känna dig trygg att vi har den erfarenhet som krävs eftersom vi är Sitevision Gold Partner. Det innebär att våra webbutvecklare är certifierade och har rätt kunskap och verktyg för att bygga webb och intranät i Sitevisions CMS. Med oss arbetar vi nära genom hela webbprojektet – allt från förstudie, koncept, copy och design till implementationer, integrationer och förvaltning.

Knowits moduler på Sitevision Marketplace

På Sitevision Marketplace hittar du alla moduler som vi på Knowit tagit fram. För att det ska vara enkelt för dig att använda och installera en viss modul, har vi tagit fram övergripande manualer så det blir lätt för dig att komma igång.

Kontakta oss
Joakim Jormelin
VD Knowit Experience Norrland
Till toppen