Optimizely Digital Experience Cloud

Optimizely är ledande på den nordiska marknaden inom sitt segment och är plattformen för dig som behöver anpassa lösningen till din verksamhet eller har behov av mer avancerad CMS och e-handel. Plattformen bygger på Microsofts ASP.NET, vilket gör det enkelt att anpassa och integrera med andra system. Eftersom den bygger på välkända ASP.NET så finns det också många utvecklare att tillgå. Optimizely kan köras på egen maskinpark eller köpas som molntjänst (Digital Experience Cloud). Plattformen är redaktörsvänlig och lite av en favorit bland våra kunder. Som Premier Platinum Partner och en av Optimizelys största partner i Norden, är Knowit en av få leverantörer som uppfyller Optimizely högt ställda krav när det kommer till antal levererade lösningar och certiferade utvecklare – en garanti på att vi kan plattformen.

Sitecore Experience Platform

Sitecore Experience Plattform har en avancerad funktionalitet och levererar ett integrerat marknadsföringssystem som håller reda på kontextuell kundinformation så att du kan erbjuda dina kunder en personligt anpassad upplevelse. Genom optimerad användarupplevelse, marknadsföringsautomation och möjlighet till marknadsföring i flera kanaler ger det bästa tänkbara förutsättning för att skapa personaliserat innehåll och skapa den allra bästa kundresan. Knowit är en av få samarbetspartners i Norden och med vår långa erfarenhet kan vi plattformen.

Umbraco CMS

Umbraco är ett fullt utrustat open source-content management system med flexibiliteten att användas till allt från mindre kampanjer och elektroniska broschyrer till komplexa applikationer för Fortune 500 och några av de största medierna i världen. Och det är gratis (!). Plattformen är användarvänlig, vilket gör det perfekt för webbdesignern såväl som utvecklaren och redaktören. Knowit har lång erfarenhet av plattformen och är bolagets största partner i Norden.

Kentico CMS

Kentico inkluderar CMS, e-handel och online marketing för företag, både ”on-premise” och i molnet. Med fokus på användarupplevelse ger plattformen kunder och partners bästa förutsättningar för att skapa webbplatser och på ett smidigt sätt hantera användarupplevelsen. Med Kenticos utbud av färdiga komponenter, enkla anpassning och öppna API gör det lätt att komma igång. Kombinerat med uppsättningen av integrerade lösningar ger Kentico en optimerad digital kundupplevelse i olika kanaler. Knowit är partner till Kentico och har utvecklat flera webbplatser i plattformen.

Sitevision CMS

Sitevision kombinerar avancerad funktionalitet med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Det är ett flexibelt system som passar för små såväl som stora organisationer. Plattformen är utbrett i Sverige, inte minst inom offentlig sektor. Över 40 % av våra kommuner använder Sitevision som publiceringsplattform. Som partner delar vi Sitevisions passion att göra komplicerade tekniska lösningar enkla och tillgängliga för alla.

Drupal

Drupal är ett webbpubliceringssystem (CMS) som är byggt på öppen källkod. Idag har Drupal ett av världens största open source-community med mer än en miljon användare. Ett modultänk gör att du i Drupal kan bygga din digitala lösning flexibelt och dynamiskt. Många standardfunktioner finns redan klara för användning. Hit hör funktioner för att enkelt skapa innehåll samt säkra en hög prestanda och säkerhet – med målet att skapa en dynamisk webbupplevelse. Drupal används på många stora webbplatser och klarar hög belastning. Komponenter kan matchas och blandas för att matcha ditt specifika behov. I Drupal finns teman som gör att du kan anpassa ditt innehåll. Drupal går också att lätt integrera med externa tjänster och andra applikationer i din it-infrastruktur.

Webbplats & intranät med Pure Public

Är du i behov av att snabbt få en webbplats eller ett intranät på plats? Vår webblösning Pure Public är framtagen så vi kan hjälpa kunder utveckla webblösningar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt. Funktionerna är noga beprövad och testad av våra specialister – vilket gör att den är mycket enkel för redaktören att arbeta i, samtidigt som besökaren kommer uppleva webbplatsen som användarvänlig. Lösningen är givetvis anpassad enligt WCAG 2.1 AA.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen