Sömlösa användarupplevelser

Vad är det som gör att kunderna och användarna väljer att återvända och handla hos dig om och om igen? För att du har enkla, tilltalande, sömlösa och personliga lösningar som matchar dem. Våra it-arkitekter säkerställer att de har tillgång till den data, insikt och design de behöver för att möta dina kunders och användares behov för att skapa de allra bästa lösningarna. Genom mikrotjänster, integrationer och API:er bygger vi headless arkitektur och anpassar språk och kod till den lösning du behöver. Våra utvecklare har lång erfarenhet inom .NET/C#, PHP, JS, React/Node.js, C/C ++, HTML5 och SQL. Vi jobbar för att ta fram smidigare kundupplevelser med en riktigt bra datorarkitektur som är lätt att arbeta vidare med.

Native mobil & apputveckling

Trafik kommer i de flesta fall från mobila enheter. Därför designar vi allt vi gör med mobila ytor i åtanke först. Dessutom är det ofta en bra idé att utveckla en helt separat app för att skräddarsy upplevelsen för kunderna. Webbplatsen kan också ha stor effekt av att se och upplevas som en app, varför vi följer standarderna för Progressive Web Apps (PWA). Vi har lång erfarenhet av allt från rådgivning kring mobil- och appstrategi till apputveckling och anpassning av webbplatser till mobila ytor. Bland annat använder vi React Native för att bygga appar för både iOS och Andriod. 

Plattformar & publiceringslösningar

Enkla, häftiga och informativa webbplatser eller avancerade självbetjäningslösningar? Oavsett behov tar vi utgångspunkt från en ansedd publiceringslösning som vi anpassar till vad som behövs och som stöder varumärket och budskapet. Vi har utvecklat några av de största webbplatserna i Norden och har gedigen erfarenhet kring de mest relevanta publiceringslösningarna och DXP:erna (Digital Experience Platform) på marknaden som Sanity, Relatude, Contentful, Optimizely, Sitecore, Umbraco, Kentaico, Sitevision och Drupal. Behöver du ett totalsystem som har både CMS och CRM kan Litium, Salesforce eller HubSpot vara lösningen. Vi hjälper dig säkerställa en lösning som passar.

Framtidens e-handel

Framtidens aktörer inom e-handel behöver anpassa digitala lösningar utifrån kundens och besökarens behov för en smidig, exceptionell och sömlös köpupplevelse. Med fokus på helhet, anpassning och utgångsläge, stöttar våra specialister och rådgivare med att ta fram vinnande strategier och utvecklar digitala handelslösningar som bidrar till glada kunder och en försäljning som skjuter i höjden.

E-hälsa – digitala tjänster för en smidigare vård

För att ta fram och utveckla relevanta och hållbara tjänster av hög kvalitet är e-hälsa ett resultat av samspelet mellan teknik, fackkompetens, organisation och användare. Vi levererar inom alla delar av den förväntade användarupplevelsen och lägger stort fokus på patientresan och det digitala gränssnittet där avancerad teknik och hög säkerhet är prioriterat.

Analys, data & AI

Det som ser enkelt ut för användaren består av komplexa lösningar på baksidan. Förankring av beslut genom datadriven insikt gör dig mycket mer exakt och ökar ofta kvaliteten på dina beslut. Genom analys och mätning samlar du in och analyserar data för att lära känna dina kunder bättre. Baserat på goda data kan artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) bidra till effektiva och bättre beslut genom kundresan. Med hjälp av datainsamling, automatisering, visualisering av nyckeltal och insikter förstår vi kopplingarna och avslöjar behoven hos dina befintliga och potentiella kunder. Analysverktyg vi använder är Google Marketing Platform, Analytics 360, Data Studio, Optimize, BigQuery, Firebase, Cloud AI, IBM Watson, Blueprism och Amazon.

Konverteringsoptimering (CRO)

Trafiken till webbplatser och appar har aldrig varit högre. Samtidigt kämpar många för att omvandla besökare till kunder som handlar, lägger beställningar, registrerar sig... you name it. Konverteringsoptimering handlar om hur vi bäst kan optimera webbplatsen eller appen för de åtgärder du vill att besökare ska vidta. Vilka alternativa versioner av innehåll eller grafik ökar din konverteringsfrekvensen? Genom metoder som webbanalys, formuläranalys, heatmapping, A/B-tester, inspelning av användarsessioner och användartester skräddarsyr vi strategier och operativa rutiner som vi vet fungerar. Det här kallar vi konverteringsoptimering!

Bli en av oss!

Vill du vara med på vår digitala resa? Knowit är ett företag där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Ta chansen och hitta drömjobbet hos oss!

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen