""

Datadrivet och kundcentrerat

För att fatta framgångsrika beslut behövs rätt underlag. Vi samlar all information på ett ställe, komplettera med era unika tongivande KPI:er och visualisera er kunddata och uppsatta mål genom en dashboard. Genom dessa värdefulla insikter skapas förutsättningar för att på ett effektivt sätt följa upp mätbara mål och tillsammans utveckla en E-handelslösning i världsklass! Hör av er om ni vill veta mer om hur ni kommer dit, inte i framtiden utan på mindre än 20 dagar.

Mycket mer än bara e-handel

Vill ni lyckas i e-handelsbranschen? Då krävs mycket mer än bara en webbshop. Ni behöver en effektiv strategi som inkluderar allt ifrån marknadsföring och konvertering till kundlojalitet och framtidssäkring. Ni behöver också kunskap och erfarenhet för att styra rätt på en komplex och föränderlig marknad.

Vi hjälper er självklart hela vägen från strategi till succé. Vi är inte bara en e-handelsleverantör, vi kan e-commerce, på riktigt!  

PIM ger bättre kundupplevelse

PIM, eller Product Information Management som det står för, möjliggör en central hantering av information om produkter. Att hantera information som krävs för att marknadsföra och sälja produkter genom olika distributionskanaler är ofta mycket komplicerat, då många idag har stora sortiment med omfattande mängder produkter och artiklar. PIM för B2B och B2C gör det enkelt att skapa en bra kundupplevelse med konsekvent information och engagerande innehåll. 

E-handelsplattformar

Här finns ett urval av de plattformar som vi gillar och har specialiserat oss på. Vi värnar om att arbeta med plattformar som erbjuder goda möjligheter för våra kunder att lyckas.

E-handelslösningar på nolltid

Här berättar vi om vår Knowit Ecommerce Axxelerator som är framtagen för att vi snabbt och kostnadseffektivt ska kunna hjälpa er att ta fram en välfungerande e-handelslösning som era kunder kommer älska!

""

E-handelsstrategi

Högpresterande bolag inom e-handel gör inte bara saker annorlunda, de gör också annorlunda saker. Förutom att vara ledande inom implementation av e-handelslösningar erbjuder vi ett kraftfullt strategiskt verktyg som identifierar var ni befinner er på en mognadskurva och identifierar kritiska fokusområden och en konkret åtgärdsplan som möjliggör en snabbare förflyttning till bättre resultat. Vi kallar det Commerce Health Check by Experience.

Framsida – guide e-handel & PIM

Guide om e-handel & PIM

För er som har en e-handelslösning med utrymme för förbättring, eller är i startgroparna för att kliva in på e-handelsmarknaden har vi har tagit fram en guide som ger er lite mer information om hur ni rustar er för framtiden och på vilket sätt ni kan organisera er för att få igång er e-handel idag. Guiden innehåller:

  • Mål, organisation och strategi
  • E-handel och ledningen
  • Valet av teknik
  • Kundresan på nätet
  • Datadriven marknadsföring
  • PIM
Kontakta oss
Kenneth Lyngshede
VP Client Relations - Knowit Experience
Kontakta mig
Kontakta mig

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Jag samtycker till att Knowit hanterar min e-postadress och mitt namn i syfte att skicka efterfrågad information till mig. Ytterst personuppgiftsansvarig är Knowit AB. Vi lagrar information om dig så länge samtycke från dig finns. Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss. Behandlingen sker i enlighet med Knowits integritetspolicy.

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen