""

Dagens utmaningar

Ökad digitalisering ställer nya och större krav på er verksamhet. En förutsättning för att växa sig stark och öka sin konvertering inom e-handel, en bransch där konkurrensen hela tiden blir större, är att förstå sina kunder och användare. För att nå dit man vill gäller det att utveckla affären genom hela kundresan och att arbeta datadrivet med tydliga mål och mätpunkter, och utifrån dessa vara beredd på att snabbt tänka om och göra förändringar.

""

Det här erbjuder vi dig

Vi är din rådgivande partner och arbetar långsiktigt för att nå de mål som sätts upp. Vi kombinerar strategisk och teknisk förmåga, och hjälper dig att få förståelse och insyn i hela er kundresa. Vårt erbjudande som digitalbyrå lutar sig mot att vi har den kompetens som du och din verksamhet behöver, inom allt från webbstrategi och webbutveckling till datadriven analys. Med vår kunskap om kundupplevelse, teknik och säkerhet är vi en trygg partner hela vägen.

""

Våra styrkor

Vi arbetar efter devisen att det är kundupplevelsen som ställer krav på tekniken och inte tvärtom. Hastighet, möjlighet till dynamik och ett tydligt affärsfokus är leveransmodellen som vi utgår ifrån. Vår ambition är att skapa samhällsförändring på riktigt, med webbplatser och lösningar som ger rätt förutsättningar för ett mer hållbart samhälle. Vi har stor erfarenhet och kompetens inom e-handel och e-hälsa, två områden där digitaliseringen och kundupplevelsen är avgörande. Tillsammans tar vi fram anpassade, avancerade och säkra helhetslösningar oavsett plattform.

 

Här kan du läsa mer om:

Kontakta oss så berättar vi mer!

Är du mer nyfiken på hur vi på Experience arbetar med webb och e-handel? Låt oss då ta en digital fika och grotta ner oss inom ämnet! Börja med att fylla i dina uppgifter här nedan, så kontaktar vi dig inom ett par arbetsdagar. Vi ser fram emot att höras 😎

Till toppen