Vad vi gör

eCommerce idag bygger på så mycket mer än bara en webshop. Vi kan tekniken, strategin och planen framåt för att vara mer än bara en eCommerce-leverantör. Marknadsföring, kundlojalitet och andra faktorer är viktiga kanaler för att bedriva lönsam och konkurrenskraftig eCommerce. Att attrahera nya kunder och öka försäljningen i en föränderlig och komplex marknad samtidigt som att understödja den egna organisationen kräver erfarenhet, ständig utveckling och kunskap. Att lyckas med detta skapar en attraktiv kundupplevelse som leder till ökad konvertering och nöjda kunder. 

Tack! Vill du att vi ringer dig?

Tack! Vi ringer dig så snart som möjligt!

Lösningar i världsklass

Vår kompetens ligger i gedigen erfaranhet från att ha utvecklat några av marknadens främsta eCommerce-lösningar inom både B2B och B2C. Med oss får du ett helhjärtat engagemang med ansvar för hela lösningen och resan för att ni ska kunna nå era mål i den digitala satsningen. Vår expertis ligger främst i att skapa framgångsrika eCommerce-lösningar i omni- eller multikanalmiljö. Vi erbjuder en helhet med allt från strategi, rådgivning, UX och design och implementation av komplexa eCommerce-lösningar med avancerade integrationer mot befintliga system. 

Vi jobbar bara med den bästa tekniken på marknaden. Därför har vi valt att samarbeta med bland andra inRiver, Episerver och Apptus. 

Tack! Vill du att vi ringer dig?

Tack! Vi ringer dig så snart som möjligt!

Varumärken vi jobbar med just nu:

Logoer kunder eCommerce

See our way of working
Till toppen