Knowit Experience Sync

Vi älskar e-handel och allt som kretsar kring den. Vi genomlyser, analyserar och föreslår konkreta förbättringar som får er digitala affär att växa. Våra samlade e-handelskompetenser från olika roller och branscher gör att vi kan erbjuda er hjälp i hela e-handelsaffären.

Oavsett var i er digitala resa ni befinner er och vilka behov ni har, kan vi hjälpa er på vägen mot en bättre kundupplevelse och lönsammare affär.

Vi hjälper er med

  • Interimslösningar e-handel
  • Site audits och nulägesanalyser
  • Konverteringsoptimering e-handel
  • Dedikerat tillväxt-team
  • Digital strategi & affärsutveckling
  • Mätplaner/KPI-ramverk
  • Beställarkompetens & rådgivning

Sync E-com Audit - nulägesanalys

Sync E-com Audit är en snabb, vältäckande, insiktsfull nulägesanalys av e-handeln med tillhörande action plan/roadmap, optimerad för tillväxt och lönsamhet. Den är anpassad för att användas direkt, så att ni kan börja driva och optimera er affär och tekniska utveckling framåt direkt. Läs mer om vår E-com Audit här

Förutom insikter och analys på ett antal fokusområden så ger Sync E-com Audit er en tydlig prioriterad action-lista för er verksamhet samt ett försäljningsestimat som visar vad de föreslagna åtgärderna ger för planerad effekt.

Interimlösningar e-handel

Behöver ni tillfälligt stärka ert e-handelsteam, stöttning under ett e-handelsprojekt eller en resurs som kan täcka upp för längre ledigheter? Våra e-handelskonsulter har tillsammans en bred erfarenhet från olika e-handelsroller och tar interimsuppdrag som till exempel e-handelschef, e-com manager, produktägare, projektledare, e-handelsstrateg eller digital affärsutvecklare.  

Beställarkompetens & rådgivning

Att beställa IT-tjänster och systemutveckling kan bli, inte helt oväntat, väldigt tekniskt. Vi stöttar er e-handelsorganisation genom att vara en länk mellan affär och teknik. Tillsammans kokar vi ner verksamhetens behov till tekniska krav, testar och försäkrar att levererade tekniklösningar håller önskad kvalitet och anpassad för er kund och verksamhet.

Vi backar också upp er med rådgivning vid upphandling av nya system, tjänster eller kan vara stöd vid upphandling eller val av nya externa samarbetspartners.

Konverteringsoptimering e-handel

Utvecklingsarbetet med en e-handel tar som bekant aldrig riktigt slut, för visst kan en redan bra webbshop kan alltid bli bättre. Vi hjälper er att identifiera konverteringsdödarna och kommer med konkreta rekommendationer på åtgärder och konverteringshöjande insatser. Vi testar och analyserar, och testar igen. På så sätt jobbar vi tillsammans mot en bättre och lönsammare e-handelsaffär.

Vanligtvis inleds arbetet med vår nulägesanalys Sync E-com Audit – en djupgående analys inom era viktigaste fokusområden. Efter genomförd analys levererar vi konkreta insikter tillsammans med en lättöverskådlig lista med actionpunkter, prioriterade efter effekt, insats och nytta.   

Vill du veta mer?
Eric Lundkvist
CEO, Knowit Experience Sync
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen