Rådgivningsteam med bred kompetens

Våra rådgivare inom e-handel har en bred kompetens och lång erfarenhet med många lyckade kundprojekt i bagaget. Vi hjälper kunder med rådgivning utifrån kundens behov. Utmaningarna kan handla om att utveckla en e-handelsplattform för att få samspelet mellan de olika kanalerna på plats, anpassa marknadsföringen för att öka besök och konvertering, nå rätt målgrupp och förmedla vad som erbjuds i olika kanaler, samt att sätta upp en målbild och en plan för att inte fel saker prioriteras. Oavsett var i er digitala resa ni befinner er, kan våra rådgivare hjälpa er bana vägen för succé.

Rätt strategi för e-handel

Högpresterande företag inom e-handel gör inte bara saker annorlunda, de gör också annorlunda saker. Våra rådgivare stöttar företag med att ta fram hållbara affärsmodeller och strategier för e-handel som fungerar på sikt och som inkluderar allt ifrån marknadsföring och konvertering till kundlojalitet och framtidssäkring med fokus på kundupplevelsen – för att styra rätt på en komplex och föränderlig marknad.

Steget in i e-handeln behöver inte vara stort

För att lyckas skapa unika och sömlösa kundupplevelser inom digital handel på ett konkurrenskraftigt sätt, behövs rätt kompetens och en trygg samarbetspartner. Är ni redo att bygga en helt ny e-handelslösning hjälper vi er att ta fram visionen och förverkliga den i era digitala kanaler. Under processen skapar vi internt engagemang och förankring inför nästa steg och satsning – tillsammans gör vi det rätt från början.

Optimera e-handeln och maximera affären

Har ni en e-handelslösning som behöver förbättras och ses över hjälper vi till med att prioritera och optimera ert erbjudande för att öka er försäljning på sikt. Vi säkerställer att ni får en stabil och relevant plattform på plats, som tål nytt fokus och hög förändringstakt för att möta era behov. Med hjälp av modern teknologi och automatisering ser vi också till att skapa fantastiska kundupplevelser som tar höjd och givetvis kan anpassas efter vad framtidens utmaningar har att erbjuda.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen