Skräddarsydda digitala handelslösningar

Vi skräddarsyr e-handelslösningar helt utifrån våra kunders behov. Vi använder den senaste tekniken som finns för B2B- och B2C-företag, och när vi utvecklar tar vi alltid höjd för vad framtidens utmaningar kan ha att erbjuda. Därför tar vi fram lösningar som är flexibla, enkla att växa med och är lätt att arbeta i. Vi är specialister på plattformarna Episerver Commerce och Litium, men våra experter utvecklar olika digitala handelslösningar på de allra flesta e-handelsplattformar.

E-handelsplattformar med fokus på användare

Vi har specialiserat oss på två e-handelsplattformar: Optimizely DXP och Litium. Båda sätter kundupplevelsen i fokus och gör det enklare att bygga varumärke och erbjuda produkter i alla kanaler, på alla marknader. Vi hjälper våra kunder att utveckla befintlig lösning, bygga e-handelslösning eller stötta med det som behövs. Eftersom vi är Optimizelys största partner och har flerårigt partnerskap med Litium kan du känna dig trygg med att våra konsulter har all kunskap som behövs kopplat till plattformarna. 

Specialister på Optimizely

Optimizely är en av världens ledande plattformar för digitala kundupplevelser, webbutveckling och e-handel. Du får allt du behöver för att kunna hantera produktkataloger, ordrar, kunddata och betalningar i olika regioner. Många av våra större kundprojekt bygger på Optimizelys plattform. Med hjälp av framgångsrika projekt och antalet certifierade utvecklare har vi nått den allra högsta partnerskapsnivån – Premium Platinum Partner – något vi är ensamma om i Europa. Tillsammans med Optimizely erbjuder vi effektiva och datadrivna marknadsföringsplattformar till våra kunder.

Litium – Premium Solution Partner

Litiums molnbaserade e-handelsplattform sätter upplevelsen i fokus. Plattformen är utvecklad för att vara det naturliga navet i framtidens e-handel, och gör det enklare att bygga varumärke och erbjuda produkter i alla kanaler, på alla marknader. Du jobbar smidigt med marknadsföring, produkthantering och försäljning i ett och samma användargränssnitt. Som en extra trygghet för våra kunder är vi Litium Premium Solution Partner vilket innebär att vi har en garanti för att vi har all kunskap som behövs kopplat till plattformen.

E-handelslösning på nolltid med Axxelerator

Knowit Ecommerce Axxelerator är framtagen för att hjälpa våra kunder att på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt få en välfungerande och användarvänlig e-handelslösning på plats. Axxelerator är optimerad för hög prestanda och kommer som ett baspaket vilket gör det fullt möjligt att bygga vidare på lösningen genom att koppla på moduler och utveckla komponenter som underlättar för att möta framtidens utmaningar.

Informationshantering med PIM

Med PIM får du rätt förutsättningar för att öka försäljningen, minska produktreturer och bygga bättre kundupplevelser. Vi har lång erfarenhet av att implementera PIM-system som bidrar till effektivisering av arbetsflöden. inRiver PIM är plattformen vi specialiserat oss på och som ger möjlighet att via omnikanal skapa, hantera och distribuera produktinformation till flera säljkanaler på olika språk. Väljer du inRiver PIM får du en plattform som ger dig säkra, sömlösa anslutningar och integrationer till alla affärssystem med full koll över ditt sortiment samtidigt som det går snabbt att implementera och är lätt att använda med sitt visuella gränssnitt.

Knowit Pulse for inRiver med Litium eller EpiServer

På ett enkelt och kostnadseffektivt sätt är det fullt möjligt för våra kunder att med Knowit Pulse for inRiver integrera inRivers molnlösning (IPMC) mot Litiums eller EpiServers e-handelsplattform – något som minimerar felkällor och håller produktdata automatiskt uppdaterad enligt användarens önskemål.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen