""

Dagens utmaningar

Grunden för en framgångsrik förändringsresa stavas digital strategi. Strategin ska syfta till att göra verklighet av en verksamhets vision, och vara sammanhållande tvärs över digitala initiativ, lösningar, tjänster och kanaler. Med en digital strategi sätter du en riktning och omfattning framåt, för att ta din affär och digitala närvaro från nuläge till önskat läge. För att ta reda på hur vägen framåt ser ut behöver du utgå ifrån dina kunder eller användare: hur de beter sig, vilka behov de har och hur dessa bäst kan tillgodoses. Insamling och analys av data är därför avgörande för att ta fram en digital strategi som stöttar din verksamhet – både idag och imorgon.

""

Det här erbjuder vi dig

När vi stöttar dig som kund i ert strategi- och analysarbete ser vi till att designa och utveckla digitala tjänster eller lösningar som tar er ett steg närmare er vision. Det kan handla om allt ifrån att ta fram en ny webbstrategi, kommunikationsstrategi eller en strategi för er e-handel till att få ny arkitektur på plats eller att arbeta med er varumärkespositionering.

""

Våra styrkor

Med oss som partner kan ni vara säkra på att vi alltid arbetar efter beprövade metoder för målstyrning, innovation samt kartläggning och analys av teknik, verksamhet och användare. Vi har lång erfarenhet inom bland annat designsprintar, kundresor och service blueprints, och agerar gärna bollplank i strategiska frågor. Du kan också känna dig säker på att kund- eller användarperspektivet, data, analys och insikter alltid ligger till grund för vårt samarbete. Vi finns med dig under hela eller delar av resan, beroende vad som passar er bäst.

 

Här kan du läsa mer om:

Kontakta oss så berättar vi mer!

Är du mer nyfiken på hur vi på Experience arbetar med digital strategi & analys? Låt oss då ta en digital fika och grotta ner oss inom ämnet! Börja med att fylla i dina uppgifter här nedan, så kontaktar vi dig inom ett par arbetsdagar. Vi ser fram emot att höras 😎

Till toppen