Lojala, långvariga kundrelationer

Genom att knyta samman Sälj, Marknad, Ekonomi och Kundservice kan du vägleda varje kundmöjlighet genom en personlig kundresa. Varje kundinteraktion kan kopplas till en försäljningsmöjlighet, och på detta sätt får du en bättre köpupplevelse genom att ansluta alla team till en enda plattform. 

Med en 360-gradersvy av sina kunder får ditt interna team och partners en enda källa till sanning. Med Salesforce får du insikter i realtid om kundaktivitet, marknadsföringshistoria, erbjudanden och insikter baserade på artificiell intelligens - allt på ett ställe, tillgängligt på alla enheter. 

Nå fler med en smidig försäljningsstrategi

Med Salesforce kan du enkelt anpassa försäljningsstrategin på vägen. Du kan svara på nya marknader och branscher, planera uppdelningar i området och se uppdaterade resultat för såväl enskilda säljare som säljteam. 

Automatisera processer - få åtkomst till data på alla enheter

Ge dina säljare de verktyg de behöver för att arbeta snabbare och smartare. Säljarlagets resultat ökar med insikt, vägledning och prognoser baserade på artificiell intelligens. Oavsett om du arbetar online eller offline har du alltid den data du behöver. 

Vill du veta mer?
Johanna Burström
Regional Manager - Göteborg, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen