Marketing automation från Microsoft

Justera sälj och marknadsföring - prioritera potentiella kunder, automatisera leverans och spåra framsteg med delad information och ihopkopplade processer.  

Ta smartare beslut - förbättra avkastningen på marknadsföring med inbyggd intelligens och analys som spårar marknadsföringsresultat.  

Innovera med en modern och anpassningsbar plattform - driv innovation med en applikation som är lätt att skräddarsy, utöka och koppla till andra appar och tjänster ni redan använder. 

Anpassa köpupplevelser för att öka efterfrågan

  • Bygg en kundresa med ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt.
  • Skicka anpassade e-postmeddelanden till kunder när deras kundresa går vidare.
  • Kommunicera med kunder och potentiella kunder med rätt budskap vid rätt tidpunkt i rätt kanal.  
  • Bygg marknadsföringskampanjer för att locka relevanta leads eller sälja mer till befintliga kunder. Ni gör det i kanaler där potentialen innebär automatiseringar för e-post, landningssidor, evenemang/event, SMS och integration med LinkedIn.  
  • Bygg konfigurerbara mallar och innehållsblock så att marknadsförare enkelt kan skapa nya kampanjer som tar hänsyn till er företagsprofil. 

Full kontroll över era evenemang

En av de största fördelarna med Dynamics 365 Marketing jämfört med andra marknadsföringssystem är hanteringen av evenemang. Skapa en portal för era evenemang som är direkt länkade till Dynamics 365 Marketing, där era kunder och leads kan registrera sig för era evenemang och gå direkt in i er automatiserade kampanj.

Länka era virtuella händelser till Microsoft Teams liveevenemang eller Teams-möten. Om ni har fysiska evenemang kan ni styra allt i vilka rum de olika sessionerna ska vara och vilka föreläsare som finns. 

Ett närmare samarbete mellan sälj och marknadsföring

Två områden i ett företag som alltid ska arbeta nära varandra är försäljning och marknadsföring, men så är tyvärr inte fallet i de flesta företag. Med Dynamics 365 Sales och Dynamics 365 Marketing är ert företag ett steg närmare ett bra samarbete mellan avdelningarna. 

Få en enkel bild av potentiella kunder och se data från både sälj och marknadsföring för att få bästa möjliga inblick i kundbilden.

Betygsätt leads baserat på kriterier som ger poäng vid varje interaktion med företaget. Ni får sedan leads som har olika nivåer och som enkelt kan levereras säljklara till sälj som då kommer att ha en potentiellt lättare försäljning än om de skulle ringa kalla leads. 

Fatta välgrundade beslut

Vad är marknadsföring utan analys? I Dynamics 365 Marketing har ni färdiga instrumentpaneler och marknadsföringsanalyser och ni kan bygga era egna, på samma sätt som ni skulle göra i Sales eller Customer Service.

Artificiell intelligens (AI) hjälper till att skicka era e-postmeddelanden till rätt person vid rätt tidpunkt så att öppningsfrekvensen ökar. Ni kan också testa era e-postmeddelanden med hjälp av inbyggd A/B-testning. Er spam-score uppdateras också baserat på hur ni bygger era e-postmeddelanden. 

Vill du veta mer?
Johanna Burström
Regional Manager - Göteborg, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen