Det finns bokstavligen tusentals användbara verktyg där ute, men utmaningen är ofta att ta reda på hur man får dem att fungera bäst tillsammans. HubSpots centraliserade plattform för integrationer har gjort den utmaningen enklare.

Integrationsplattformen gör att det enkelt går att ansluta HubSpots CRM-moduler till andra verktyg ni använder, som exempelvis Outlook, Slack, MailChimp och Google Calendar. Med hjälp av HubSpots integrationsplattform går det att sömlöst utöka HubSpots funktionalitet, i många fall med bara några få klick.

Funktionaliteter i Sales Hub-modulen:

HubSpot App Marketplace

Med HubSpots App Marketplace finns flera verktyg som kan integreras i HubSpot-plattformen – verktyg som passar era behov och ert företag. Alla appar på marknaden är rankade och certifierade av HubSpot-teamets utvecklare, detta för att säkerställa att apparna uppfyller krav och förväntningar relaterade till säkerhet, hastighet och driftstid.

marketplace-hubspot.jpeg

 

HubSpots API:er

Skräddasydda och komplexa integrationer med nya eller befintliga system som inte finns i HubSpot App Marketplace går fint att bygga med HubSpots utvecklarplattform och API:er.

API:erna är byggda för att man snabbt och enkelt kan skapa en funktionell applikation eller integration och är utformade för att göra det möjligt för team i alla storlekar att arbeta med.

Alla HubSpot API: er är byggda med REST-konventioner och är designade för att ha en förutsägbar URL-struktur. De använder många vanliga HTTP-funktioner, inklusive POST, GET, PUT, DELETE och felsvarskoder. Alla HubSpot API-anrop görs under https://api.hubapi.com, och alla svar returnerar standard JSON.

api-hubspot.jpeg

 

Varför välja oss som HubSpot-partner?

Alla våra CRM-konsulter är HubSpot-certifierade med många års specialistkunskap inom CRM-implementering, support och rådgivning. Något vi prioriterar högt och som gör att du kan känna dig lugn och trygg med att vi har kunskapen som krävs. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi stöttar med allt inom:

  • Insikt och strategi.
  • Design och användarupplevelse.
  • Teknisk uppsättning.
  • Skräddarsydda implementeringar och integrationer med andra system.
  • Innehållsproduktion.
  • Onboarding och upplärning.
  • Förvaltning baserad på fördefinierade mål.

Så arbetar vi tillsammans med våra kunder

Vi tror vi på tvärvetenskap. Därför består våra team som arbetar med content marketing, inbound marketing och HubSpot, av strategiska rådgivare, designers och utvecklare. Alla certifierade inom sitt specialområde. Varje kund får dedikerade resurser och kontaktpersoner som är tillgängliga för dem.

Flexibel och lättillgänglig kommunikation är viktig för oss, därför använder vi kommunikationsverktyg som Slack, Jira och Trello för planering och implementering.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du intresserad av att veta mer om hur HubSpot eller något annat CRM-verktyg fungerar? Eller kan vi hjälpa dig på något annat sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Ta del av övriga HubSpot-moduler:

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du veta mer?
Johanna Burström
Regional Manager - Göteborg, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen