CMS Hub är helt integrerat med HubSpot CRM, andra moduler och verktyg vilket ger stora möjligheter att personifiera, testa och skapa annat, dynamiskt innehåll.

Liksom HubSpots andra moduler baseras möjligheterna och valet av funktioner i CMS Hub på licensmodellen. Alla exemplen nedan finns inte i alla versioner. Kontakta oss så hjälper vi gärna till med att identifiera era behov.

Funktionaliteter i CMS Hub-modulen:

Mallar och designverktyg

Skapa egna mallar från grunden i linje med er egen visuella profil, eller börja med en av HubSpots förbyggda mallar och gör nödvändiga justeringar.

Drag and drop editor

Uppdatera och skapa sidor utan hjälp från utvecklare och utan anpassad kod. Att publicera ändringar snabbt har aldrig varit enklare.

Smart content baserat på besökarens beteende

Smart content utnyttjar kraften i maskininlärning – vilket ger möjligheten att presentera kontextuellt och personligt innehåll som förbättrar användarupplevelsen. Med smart content går det till exempel att visa olika innehåll baserat på användarens tidigare beteende på webbplatsen, eller en mer mobilvänlig version av innehållet när besökare använder enheter med mindre skärmar.

Förbättra synligheten med SEO-verktyg

Med enkla medel går det att förbättra synligheten för webbplatsen i Google och i andra sökmotorer. Övervaka, genomföra åtgärder och optimera.

Hantera flerspråkigt innehåll

Enkel hantering av flera språk och domäner, samt optimering av varje språk och domän för SEO. Tillåt slutanvändare att växla mellan språk.

Adaptiv testning för bäst effekt

Optimera kontinuerligt innehållet på webbplatsen på ett snabbt och enkelt sätt. Välj upp till fem varianter av en sida så övervakar och presenterar HubSpot automatiskt det alternativ som ger bäst effekt.

Testmiljö för innehåll

Med testmiljön i CMS Hub finns möjlighet till att förhandsgranska och testa ändringarna innan som rullas ut på webbplatsen. En väsentlig funktion att ha när man exempelvis lanserar nya produkter och tjänster, eller helt enkelt vill se över hela webbplatsen.

Säkert, snabbt och flexibelt

CMS Hub erbjuder hot- och säkerhetsövervakning, flexibla användarrättigheter och anpassade säkerhetsinställningar för att möta specifika behov dygnet runt. Användarupplevelsen eller rankningen i Google bör aldrig drabbas på grund av en långsam webbplats. CMS Hub ger de verktyg man behöver för att säkerställa att webbplatsen är så snabb som möjligt.

CMS Hub är byggt för att företag ska kunna växa, både i antal användare och besökare.

 • Content Delivery Network (CDN)
 • 99,99% driftstid
 • Säkerhetsövervakning och hotdetekterin dygnet runt
 • Standard SSL-certifikat

Optimera digitala strategin

Optimera digitala strategin genom att analysera vilka innehållstyper, källor och kampanjer som genererar flest potentiella kunder.

Varför välja oss som HubSpot-partner?

Alla våra CRM-konsulter är HubSpot-certifierade med många års specialistkunskap inom CRM-implementering, support och rådgivning. Något vi prioriterar högt och som gör att du kan känna dig lugn och trygg med att vi har kunskapen som krävs. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi stöttar med allt inom:

 • Insikt och strategi.
 • Design och användarupplevelse.
 • Teknisk uppsättning.
 • Skräddarsydda implementeringar och integrationer med andra system.
 • Innehållsproduktion.
 • Onboarding och upplärning.
 • Förvaltning baserad på fördefinierade mål.

Så arbetar vi tillsammans med våra kunder

Vi tror vi på tvärvetenskap. Därför består våra team som arbetar med content marketing, inbound marketing och HubSpot, av strategiska rådgivare, designers och utvecklare. Alla certifierade inom sitt specialområde. Varje kund får dedikerade resurser och kontaktpersoner som är tillgängliga för dem.

Flexibel och lättillgänglig kommunikation är viktig för oss, därför använder vi kommunikationsverktyg som Slack, Jira och Trello för planering och implementering.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du intresserad av att veta mer om hur HubSpot eller något annat CRM-verktyg fungerar? Eller kan vi hjälpa dig på något annat sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Ta del av övriga HubSpot-moduler:

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

VILL DU VETA MER?
Felicia Mejare
Regional Manager - Malmö, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

VILL DU VETA MER?
Daniel Ek
Regional Manager - Göteborg, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen