Design & varumärke

Ett starkt varumärke som skapar känslor, ger avtryck och som människor älskar händer inte av sig själv. Är ni beredda att få ett varumärke som glänser och förverkliga en idé ni har, står våra webbdesigners, UX-designers, artdirectors, formgivare och copywriters redo att hjälpa dig ta fram design och content som lyfter ditt budskap och varumärke till skyarna. Let's make it happen!

Mätning & analys

Utan tillförlitlig mätning finns ingen möjlighet att fatta datadrivna beslut. Vi har lång erfarenhet inom webbanalys – från datainsamling till insikt, och vi säkerställer att den data som visas i Google Analytics är korrekt och hjälper till med löpande analys och rekommendationer på förbättringar. Dessutom bygger vi anpassade dashboards – så att alla i organisationen har tillgång till ett vettigt och lättöverskådligt beslutsunderlag.

SEO – sökmotoroptimering

Receptet för att lyckas synas och hamna högt upp i sökresultaten på Google är att skapa innehåll som engagerar. För att hamna där krävs att du vet vilka dina kunder är, och vilka ord/fraser de använder när de söker efter just din produkt eller tjänst. Våra SEO-specialister ger rätt förutsättningar för att ni ska synas bättre på Google och att er målgrupp hittar hem till er. Vi stöttar med allt ifrån att analysera innehåll, målgruppens sökbeteende, hur er webbplats är uppbyggd, till att skapa innehåll baserat på efterfrågan inom målgruppen och förbättra webbplatsens prestanda.

SEM – sökordsmarknadsföring

Betalt sök, SEM med exempelvis Google Ads och Microsoft Ads (före detta Bing) är en köpstark kanal med hög avslutningsfrekvens. Förutom det omedelbara resultatet är också fördelen att det är mätbart och ger datainsikter som underlättar planeringen av medieinvesteringen i det digitala landskapet. Vi stöttar med att driva försäljning, hitta nya kunder och hjälpa till i varumärkesbyggandet. Strategin sätter vi enligt dina KPI:er och hjälper dig lyckas i söket så vi når ut till dina målgrupper.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering handlar om att arbeta systematiskt och få så många av dina besökare som möjligt att konvertera. Du vill helt enkelt omvandla en besökare till kund. Oavsett om målet är att sälja en produkt, en tjänst eller kanske öka självbetjäningen är konverteringsoptimering enkelt och lönsamt på sikt. Men hur görs det på ett enkelt sätt? Det finns ingen snabb lösning, men vi kan genom enklare och mer avancerade A/B-tester se vad som behöver förbättras på webbplatsen eller i mobilappen för att få fler av dina besökare att bli kunder.

Sociala medier & annonsering

För att dina digitala annonser ska konvertera behöver också din målgrupp exponeras för dem. Våra specialister inom sociala medier hjälper dig med kampanjplanering, sociala medier-annonsering och sätta strategier för att planera, ta fram annonser och kampanjer, utvärdera och optimera oavsett digital kanal. Vi har experterna ombord som ser till att dina annonser konverterar!

Programmatisk annonsering

Programmatisk annonsering innebär i korta drag processen av att köpa digitala annonser. En köpplattform och en säljplattform kopplas ihop och sedan automatiseras processen. Med programmatiska annonseringskampanjer kan du rikta ditt budskap och din annons direkt till rätt målgrupp – något som spar massor av tid, ger dig en bättre överblick och du kan på ett träffsäkert sätt använda annonskostnaderna. Vi hjälper dig komma igång, optimera och hitta rätt.

Animationsfilm & motion

Vi levererar 3D-grafik och olika typer av specialeffekter som lyfter fram meddelanden och innehåll på ett häftigt och effektivt sätt. Vi har specialkompetens inom området rörelsedesign och film- och videoproduktionen – från idé till färdiga redigerade produktioner. Visningsytorna varierar från den stora bioskärmen till både TV och internet, och olika typer av profilering på nätet, mässor och seminarier.

CRM & kundlojalitet

Rätt budskap till rätt person vid rätt tidpunkt. Gärna automatiskt och intelligent – det är CRM i ett nötskal. Våra CRM-experter har lång erfarenhet och kompetens inom Microsoft Dynamics 365, Salesforce och Hubspot. Utifrån hur era behov ser ut stöttar vi dig med att implementera den plattform som passar just er. Vi hjälper er att informera bättre och tjata mindre helt enkelt.

Certifieringar & partnerskap

Alla våra kunduppdrag baseras på noggrann analys och vi har en bred kompetens inom implementering, rapportering och analys av insamlad data. Vi är stolta över att vara Google Premium Partner – något som kräver kompetens, goda resultat över tid och en hög aktivitetsnivå. Vi uppmuntrar våra medarbetare att certifiera sig i Googles olika produktområden vilket innefattar sök, mobil, video (YouTube), annonsering och köp. Hand i hand med oss och du kan vara säker på att vi har kompetensen och erfarenheten som krävs.

Kollegor på Knowit

Bli en av oss!

Vill du vara med på vår digitala resa? Knowit är ett företag där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Ta chansen och hitta drömjobbet hos oss!

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen