Det finns många valmöjligheter när det kommer till att anpassa innehåll och funktionalitet för olika plattformar, enheter och skärmstorlekar. Ett alternativ till att bygga en responsiv webbplats är att skapa skräddarsydda applikationer för iPhone, iPad och Android-plattformar. På så sätt har man möjlighet att renodla gränssnittet samtidigt som en exklusivare användarupplevelse för mobila användare skapas.

Andra väljer att skapa...

Med appar som komplement behöver man tänka på att det skapas ytterligare en digital kanal att hantera och förvalta. En väl genomtänkt strategi underlättar hanteringen när man har flera digitala kanaler. Vi hjälper dig att utveckla lösningar och strategier som uppfyller din verksamhets behov.

Mobil webbplats

Andra har valt att på den vanliga webbplatsen skapa innehållssidor som är speciellt anpassade för mobil användning. Då anpassar man innehåll och funktion när det gäller skärmstorlek och mobil användarsituation. En tredje grupp har mobilanpassat en hel webbplats - ofta med nedskurna och förenklade funktioner - som visas när mobiltelefoner eller surfplattor besöker webbplatsen.

Många saknar mobil strategi

Många företag och varumärken har fortfarande ingen strategi för hur de vill synas för de 65 % av oss som använder internet i mobilen. De har fortfarande webbplatser som är anpassade för  besökare med bärbara och stationära datorer - och hoppas att mobila människor ändå ska hitta vad de letar efter. 

Strategi, design och implementation

Knowit har möjlighet att erbjuda dig kompetens inom allt från digital strategi, konceptutveckling och design till implementation och förvaltning av både webbplatser och appar. Vi hjälper dig att formulera en strategi för mobila applikationer som kompletterar din digitala strategi. Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att skapa en mobil upplevelse som sömlöst integreras med dina övriga kanaler och tjänster.

Kenneth Lyngshede
Head of Business Development - Knowit Experience
Kontakta mig
Kontakta mig

Vill du att vi ska ringa upp dig?

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Till toppen