""

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 är Microsofts ekosystem av CRM-, marknadsförings-, HR- och ERP-lösningar. Med stor flexibilitet och oändliga möjligheter kan lösningen anslutas till hundratals andra kända affärsverktyg som hjälper till att skapa snabba resultat i verksamheten.

""

Salesforce

Salesforce är CRM-lösningen som samlar alla kundinteraktioner på en och samma plattform. Systemet gör det enklare att förstå kunder och hur engagemanget förbättras, samt hur man får åtkomst till data i realtid. Utvecklingen följs med riktigt bra rapporteringsverktyg. Salesforce ger dig en skalbar lösning med den information du behöver för att uppnå goda kundrelationer.

""

HubSpot

HubSpot är en lättanvänd CRM-plattform med lösningar som hjälper företag att växa oavsett om målet är att få fler leads, trappa upp försäljningen, organisera kontakterna, öka intäkterna från befintliga kunder, effektivisera kundservice eller bygga en kraftfull webbplats. Eftersom vi är HubSpot Platinum Solution Partner tillhandahåller vi och stöttar dig med samtliga tjänster inom Hubspot-plattformen.

""

CRM-konsultation och implementering

Vi har lång erfarenhet och arbetar uteslutande med CRM-implementering, support och rådgivning. Våra CRM-konsulter har flera års specialistkunskap och vi stöttar kunder inom flera olika branscher med större och mindre projekt.

""

CRM är dött – länge leve CRM

Nu är tiden inne att få ordning på dina kunddata och skapa mer enhetlighet över olika kanaler och processer. Datadrivna kundupplevelser står högst upp på vd:s lista över förväntningar på CMO.

Medarbetare Knowit

Vill du hitta drömjobbet?

Är du en person som vill precis som vi att rätt personer ska få rätt information vid rätt tidpunkt? Vill du också vara med och ta kunddialogen till nästa nivå och knäcka personaliseringskoden en gång för alla? Vad härligt, då kanske du är den CRM-person vi letar efter!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Är du mer nyfiken på hur vi på Experience arbetar med CRM? Låt oss då ta en digital fika och grotta ner oss inom ämnet! Börja med att fylla i dina uppgifter här nedan, så kontaktar vi dig inom ett par arbetsdagar. Vi ser fram emot att höras 😎

Till toppen