Behovet av en överblick samt insikt är nu större än någonsin. Med de möjligheter som finns idag kan du samla stora mängder data. Det finns många olika datakällor att förhålla sig till, vilket kan göra det svårt att granska ur ett helikopterperspektiv. Datavisualisering gör, till skillnad från traditionella kalkylblad, siffror och bokstäver till visuella berättelser för att enklare kunna upptäcka trender och avvikelser. När vi presenterar nya dimensioner av samma data visuellt förvandlas saker och ting och blir mer uppenbara.

Klipfolio dashboard

Vad är Klipfolio?

Klipfolio är ett BI-verktyg som låter dig ansluta till många olika datakällor för att extrahera de önskade uppgifterna och presentera dem visuellt i en dashboard. Med en dashboard i Klipfolio kan du samla alla viktiga mätningar och nyckeltal på en och samma plats för att kunna övervaka och fatta snabba beslut. Klipfolio erbjuder många anslutningsmöjligheter för hämtning av data.

I den digitalisering som vi befinner oss i nu är det oerhört viktigt att ha kontroll över viktiga uppgifter när som helst så att du inte missar händelser som är kan komma att påverka verksamheten. Det är ett av de viktigaste skälen att använda Klipfolio, eftersom de även erbjuder en mobil applikation för att få tillgång till dashboarden on-the-go. Klipfolio är ett verktyg som är snabbt att komma igång med och när vi talar om några timmar till några dagar så beror det på dashboardens komplexitet. Detta ger Klipfolio en stor fördel gentemot andra konkurrenter.

Vi är en certifierad partner av Klipfolio med flera experter som står redo för att hjälpa dig med allt från kartläggning av behov till datavisualisering.

Tack! Vill du att vi ringer dig?

Tack! Vi ringer dig så snart som möjligt!

Till toppen